lördag 17 oktober 2015

Shoppat tyg

När vi är i Umeå...så passar jag på att shoppa lite på Ohlsons tyger. Eftersom vi inte har någon tygaffär för kläder hemmavid, så får jag samla ihop o handla när vi är här just nu:) Jag och sonens flickvän Jonna o lille barnbarnet var på lite shopping runda efter det mitt öga blivit lite bättre och fungerade att se med. Lite inköp till nya huset och så skulle Jonna till Ohlsons, vilken tur för mej !!:)
Det ska bli lite långa och korta koftor till mej. Och lite klänningar...och kjolar till min söta mamma. Lille barnbarnet också får sig nåt av dessa fina tyger;-) Men jag måste tvätta allt detta innan jag börjar sy av dom. För krympnings risken. Men det får bli när jag kommer hem igen. Vi blir här hos sönerna här i en vecka till.
Lyckliga mej. Ögat går att se med och jag fick njuta på Ohlsons tyger, göra lite inköp med söta Jonna och söta söta Benjamin:-)) Innan vi åkte hemifrån hade jag faktiskt sytt lite av dom förra inköpen här.
Av tyget till höger på ställningen tex :))
Ett smakprov på ett av plaggen jag sytt:)
Det får ni se lite mera av på min andra pyssel blogg:  
 http://pysselglitter.blogspot.se/2015/10/lite-i-min-sy-verkstad.html

Naturligtvis ägnar jag all den tid jag får...att få umgås med vårt fina barnbarn. I går när alla jobbade, gick jag ut med lilleman i vagnen. Det var så soligt och fint men dock lite blåsigt. Men vad gör väl lite blåst när man har världens finaste lille B med mig i vagnen bredvid:))


3 kommentarer:

Millans Värld sa...

Så härligt du har det som får gosa med den lille.
Vad bra att ögat börjar bli bättre.
Ha det fortsatt fint!
Kram

Lennart och hans tankar sa...

Så pysslig du är och fint blir det!

Kram

Anonym sa...

Så mysigt ni verkar ha det! Du e så duktig på att göra fina saker. Borde verkligen pyssla lite mer, det är ju så kul!!
Ha det gott Kram

Skicka en kommentar