söndag 11 oktober 2015

Det händer saker i Umeå

Vi har det bra hos sonen o hans familj i nya huset. Vi har fått njuta av att umgås med båda sönerna, Jonna och lille barnbarnet vårat. Jag njuter när jag får träffa de mina såhär. Nu är det lite intensiv byggning på övervåningen som sagt för mina söner och maken. Men vi träffas ju ändå:)) Huvudsaken vi är under samma tak:))
Det blev lite för mycket spikande...så jag och lille B gick ut till vår husbil, där han fick vila middag en stund hos farmor:) 


Sedan blev det lunch, där det blev potatis och purjolök soppa. Jag kände inget då...men mitt sjuka öga som jag haft rejält problem med ett tag nu...blev lite mer, eller extra irritterat...så jag fick åka upp till akut ögon här i Umeå, med äldsta sonen. Så nu fick yngsta sonen bygga med pappa. Vi blev borta i 2 timmar. Självklart tycker jag det är jätte trist att måsta åka upp till akuten såhär...vi är här för att hjälpa våra ungdomar med bygge och lite hjälp med lilleman i huset. Inte springa upp på akuten....

Men nu blev det så. Ordination: 5 tabletter/ dag och 5 cortison droppar/dag för ögat...och ett åter besök i mitten av denna vecken som kommer. Ögat var ordentligt svullet inne i ögat och rejält rött o irritterat det man ser. Regnbågshinne inflammation bl.a...Pust o stön. Alltid är det nåt.

 Här i Umeå får man ett namn armband direkt man kommer till sjukhuset. Nu behövde jag inte läggas in...utan jag fick åka hem o vila ögat lite i husbilen istället...
Annars mår vi rätt bra. Just i skrivandes stund sitter jag i husbilen. Jonna och lilleman sover här hos mej medan dom spikar och så. Hos mej är det lugn o sov ro. Men nu hörs dom ha slutat för kvällen....Vi ses och hörs:)

4 kommentarer:

Millans Värld sa...

Vilken tur att du åkte till akuten.
Nu får du vara rädd om dig.
Härligt att umgås med familjen och den lille söte.
Kram

Lennart och hans tankar sa...

Hoppas det blir bra snart!

Kram

JoY sa...

Vilken otur att du fick så där i ögat. Blir i alla fall bättre med den dunderkuren du fått ordinerat. Kurera dig nu.
Kramizar

Husbilen-Ellen sa...

Ögonen är viktiga, så tur att du kan få hjälp. Kramar

Skicka en kommentar