måndag 26 oktober 2015

Hemma igen...

Ojoj...jag känner att jag inte riktigt hunnit med bloggen när vi varit borta. Men det är klart att familjen och lilla barnbarnet har tagit mitt fokus såklart:)) Det gäller att passa på att njuta när vi äntligen får vara tillsammans.
När vi rullade in husbilen vid vårt garage...hade det hänt en del utanför:)) Massor med fler garageplatser hade kommit upp. Här går det undan:)) Några fler bekanta till oss ska också stå här med sina husbilar i höst.
Som jag sa tidigare..att allt var klart hos sonen med familj i övervåningen...så stämde inte riktigt det. Det som är kvar är detta badrum...som en vvs kille skulle komma och titta på, men aldrig kom medan vi var där. Så det fick maken och sonen lämna till senare visit för oss. Som syns på bilden så är golvvärmen lagd...och ett massa virr varr av kablar i väggen...jaja huvudsaken Kjell vet hur han ska koppa färdigt elen när vi kommer tillbaka:)) Annars är all el gjord och dom har belysning på över våningen. Sonen har lite spacklingsarbete och målning han ska göra. Så han har det han gör också:)
Sonen snickrade ihop en stege för att pappa skulle kunna komma upp i taket och koppla spotlights klart innan vi skulle åka hem i lördags.
Sen lite mer mys med lille B. Han är den absolut sötaste:-)) Han gillar sin farbror skarpt. Han ler stort åt honom...ja det är ömsesidigt kan jag säga.  Benjamin trivs jättebra hos oss alla. Det var vi överrens om alla. Nu har det varit lite intensivt umgänge för oss alla. Så när vi skulle åka hem sprutade tårarna för mej. Jag gillar verkligen inte avsked. Till o med lilla barnbarnet kände av o såg att farmor blev jätteledsen. Han sträckte sig runt min hals och vi kramades alla tillsammans. Min fina familj.

I dag lånar jag sonens flickväns bild hon tagit. Vilken häftig bild. Deras fina hus är omringad av en stor regnbåge:)) Till höger om deras hus, härifrån sett...där stod vi med vår husbil...Jag tyckte att Jonna skulle gå ut och söka skatten där:)

Nu ska jag snart göra mig klar för att åter igen åka 12 mil t.o.r för att få mitt sjuka öga undersökt igen. I Umeå var dom helt otroliga med mitt öga. Känns att jag fick hjälp på ett stort o bra universitets sjukhus. Ögat känns bättre. Få se nu hur dom ordinerar min medicin här hemma....??

5 kommentarer:

Millans Värld sa...

Välkommen hem igen!
Kram

Lennart och hans tankar sa...

Klart ni skall passa på när ni får vara med den lille!

Kram

Susanne Persson sa...

Gäller att njuta varje stund, de växer fort.
Ha det gott.
Husbilen Ventilen

Anonym sa...

När åker ni tillbaka till Umeå?
Kanske vi kan ses då, jag får försöka vara på benen då
Kram Carina C

JoY sa...

Att bloggen hamnar i andra hand är självklart när ni har fullt upp med hus och familj. Njut av det som finns runt omkring, tiden går så fort.
Kramizar

Skicka en kommentar