onsdag 14 oktober 2015

Lite mys och ögon återbesök.

 Igår kväll blev det en liten mer vilokväll...eller titta på lampor på fasaden kväll:) Det måste också göras medan "pappa" elektrikern är här i stan. Sonen och hans flickvän hade inte riktigt bestämt sig vilken belysning som dom ville ha på huset. Så det tittades och testades några stycken...så ikväll händer det:) lamporna kommer på plats. Det ska bli kul att se hur det kommer att se ut.
Igår kväll kunde Farfar och Benjamin ha lite kvalitets tid också tillsammas. Det blev en riktigt lugn och trevlig kväll tillsammans med familjen. Båda sönerna våra, lille Benjamin o Jonna. Vi gick ut och tittade på ett litet norrsken. Vi hann med det en liten stund bara, sedan försvann det.
 I morse var det då dags för återbesöket av mitt inflammerade öga. Återbesök vid Umeå universitets sjukhus i Umeå. Det är rätt stort vid detta sjukhus. Tog ett kort från väntrummet i ögonmottagningen.:) Annars ser mitt öga ut att repa sig rätt så bra även denna gången enligt läkaren. Men en massa cortison droppar och en massa tabletter varje dag...ska väl rädda mig så länge vi är här hos sönerna i alla fall. Så ett återbesök måste bokas in igen...men hemmavid. Som det känns så gick det bra denna gången. Men det har inte varit kul att läsa på bloggar eller skriva i sin egna...när jag bara såg med ett öga.

När vi kom tillbaka från lasarettet åkte vår son o flickvän för att göra lite inköp. Då var vi 2 barnvakt här hemma. Det gick så jättebra. Benjamin är så glad och väldigt lättsam och vårt lilla 5 månaders charmtroll :)

På kvällarna går vi ut i vår husbil och njuter:) Denna husbil trivs vi jättebra med. Känns så himla bra. Tur är väl det:) Just nu gick jag ut i husbilen för att lämna in lite tvättade jobbarkläder...då kan man ju passa på att blogga också...när ögat känns lite bättre och jag ser vad jag gör:)


7 kommentarer:

Lennart och hans tankar sa...

Hoppas du får ordning på seendet snart!

Kram

Rolle o Carina sa...

Håller tummarna för ögats o er allas skull!

Ha det gott....Kram

Millans Värld sa...

Så bra att ögat börjar bli bättre.
Måste vara jobbigt att inte se ordentligt.
Å så lillprinsen, så söt han är.
Förstår att ni både njuter och myser med honom.
Varm Kram

Matts Torebring sa...

Vad jobbigt att inte se bra bra. Hoppas det läker ut. Kram

JoY sa...

Var aktsam så du inte överanstränger dig vid datorn nu.
Oj vad han är stor, Benjamin alltså och fin dräkt har han också hihi
Kramizar

Susanne Persson sa...

Hoppas ögat blir bättre, du får ta det lite lugnt.
Njut av barnbarnen.Krya på dig.
Kram
Sussi & Sven
Husbilen Ventilen

Husbilen-Ellen sa...

Ta det lugnt vid datorn och njut i stället av det lilla underbarnet! Kram ELisabeth

Skicka en kommentar