måndag 18 mars 2013

På tal om snö...

Man börjar ändå tina fram när solen lyser...visst är det en härlig känsla. Kjell började skotta fram altanen på vår baksida...visst är det varmt när man sitter i lä och solen värmer...lite lurad blir man dock...den värmer inte så mycket som man skulle vilja:-)isvindar i luften är det fortfarande iaf.
 Men ca en 70 cm snö? har vi på baksidan........där Kjell står på skaren. Smäller det till....så vips har snön försvunnit:)) eller var jag lite optimist nu..haha. Idag tog jag en promenad på em. Men vad det blåser kallt. Burr.  Vart är vårvärmen? Är det någon som vet? :-)
 
Kram// D

7 kommentarer:

  1. Vårvärmen? Ja inte är den hos oss i alla fall, här snöar det för fullt hahaha eller man ska kanske gråta åt eländet.
    Kramizar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Joy: inte är det någon värme här heller. Men man blir glad av solen iaf. Tråkigt att ni fått sånt skitväder stackare. Kramiz

      Radera
  2. Våren har gått i baklås!!
    Snön vräker ned!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga vinterbilder! Skönt med solen. Den är hoppfull. Vi har haft blandväder. Sol och skurar om varandra. Ha dé!

    SvaraRadera
  4. Hej Dessan! Nej men usch vad mycket snö ni har! Vårvärmen är inte här i alla fall eller ju den var här på förmiddag men sen rymde den!:(
    Har en fin kväll!
    Kram Sirpa♥
    Ps Nu finns du på min blogglista!

    SvaraRadera
  5. 70 cm! Huva. Skulle nog bli skogstokig om vi hade så mycket snö. Kram 3 M

    SvaraRadera
  6. kan tyvärr meddela att i Skåne finns inte våren heller, vi får nog söka oss längre neråt än så ;) men bara vänta, den kommer!
    kram

    SvaraRadera