söndag 5 augusti 2012

Goda grannar

Vill bara börja med att säga...att hos en del av mina bloggare kommer jag inte in till. Kan inte skriva en kommentar och lämna den. Så om ni tycker att jag inte kommenterar hos er, så är det därför.
********************* 
Hos oss har helgen varit bra. Trots lite influensa attacker. Men innan det hann våra goda vänner och grannar bjuda över oss på fika. Vi har det så bra nu när vi flyttat dit vi bor nu. Vi trivs kanonbra. Våra vänner bor bara kvarteret bredvid oss. Hos dom blev det många timmar häromkvällen. Vi hade hur trevligt som helst. Tack snälla ni för fikat:-), och för hjälpen med att fixa tegelstenarna till huset.

Sommaren är som bäst när man kan sitta sena kvällar ute på altan.

Trevlig söndag kväll// D

8 kommentarer:

Agneta sa...

visst är det härligt att kunna vara ute även på kvällstid utan att frysa, och goda grannar..vad vore livet utan dem?! Vi bor i ett radhusområde och i vår länga så är det bara trevligt folk som vi har mkt trevligt ihop med. Och behöver man hjälp eller råd så finns alltid någon där :-)
ps, tack för att du följt mig trots att jag inte varit inne hos någon på flera veckor, har inte haft internet på nästan hela tiden förutom i mobilen.
kram

Dessan sa...

Jovisst är det trevligt med grannar man kan låna lök av tex, Jag blev stucken av en humla och fick låna lök av grannen, Lök är bra, då dras taggen ut;-) Men Agneta, det är klart man kan åka på semester utan att man sviker varandra:-) det är trevligt att följa alla på resa:)Sköt om dej. Kram

Lennart sa...

Visst är det härligt!

Här har vi nu världens åskväder, hela himlen upplyst!

Kram

Dessan sa...

Lennart: Visst är det härligt med vänner. Oj nej! har ni åska. Jag gillar det inte kan jag säga.Kram

Kors och Tvärs sa...

Härligt med goá grannar!

Dessan sa...

Det är inte alla som har det så bra:-)

Elisabeth sa...

Skönt med vänner, är de dessutom grannar, så gör det ju inte saken sämre. Ha dé gott!

Dessan sa...

Visst är det:) jo vi har nära till varandra:-)

Skicka en kommentar