torsdag 16 augusti 2012

Rea på dukar

Måste ibland få berätta när man har gjort ena riktiga fynd....tycker jag iaf:) Det var så vackert väder igår så jag tog mig en redig cykeltur. Hamnade på Dollar Store i stan. Hamnade vid en rea låda där det fanns dukar i alla storlekar för 5 kr st. Jag gillar att byta dukar och ändra lite bara för nöjes skull. Och är det så billigt....jag kunde inte låta bli:-) :-)Jag ville ha en duk att täcka bordet utanför husbilen med. Den skulle passa till stoldynorna som går i vinrött. Hem cyklade jag med en bunt olika dukar och färger, som ni ser på bilden. Naturligtvis var det tvunget att följa med en limegrön ombytesduk till husbilen inne också:)Ha ha, vad det är roligt när man hittar så billiga saker. Då har man fyndat:)
Idag igen, har vi ett fantastiskt väder....och här sitter jag:) Jag har gjort, kräm o saft och nu ska jag gå ut med lite tvätt att hänga ute. Det luktar så gott sen när man tar in dom. Det gäller att passa på nu när solen och lite värme äntligen är här. Ha en fin dag alla kära. En av er bloggvänner tänker jag mest på idag. En omtankens kram skickar jag till dej. Sköt om er o ta vara på dagen.

Kram// D

4 kommentarer:

  1. Visst är det kula att göra fynd!

    Jag har gjort ett på resan!

    Oljebyte i Koblenz till mindre än halva priset jämfört med hemma!!

    Sen lite dricka förstås men det är en annan sak!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det roligt när allt blir billigare än man tänkt:) Även oljebyte räknas in där;),sen har ni väl också besökt några lokala vinodlare som dom flesta andra, när man är vid vindistrikt:-)kram

      Radera
  2. vilka fynd, förstår att du handlade ett par stycken om de gck för bara en femma!! hade jag med gjort, skulle dessutom behöva hitta ett sådant ställe tror jag ;)
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då kan man skryta med att man fyndat:-)

      Radera