söndag 26 augusti 2012

Kära tv-antenn GLOMEX

Nu har vi nog äntligen en tv-antenn som fungerar på vår husbil. Vi hämtade husbilen hos Husvagnscenter i Fredags. Där vi ser att dom har satt på en tv antenn som tydligen nu ska fungera. Denna hade Kjell hört talas om och dom lyssnade och satte på en sådan. Och det verkar så också, att denna antenn fungerar:) vi har testat den i helgen och det var inga problem att få in bilden denna gången....lyckan är fullkomlig när man slipper strulet och tiden med att söka och söka kanaler...som aldrig kommer....till man till slut ger upp. Men ge upp det behövde vi inte i helgen ialla fall:) :)
Nu väl hemma på gården så står "hon" och väntar på att få bli inkörd i garaget, efter en rejäl tvättning.
Så här såg det ut när vi körde in i garaget med den lilla antennen
Nu är det en liten större antenn...som en kula nästan:) Kjell fick höja öppningen med spännband för att vi skulle få in vår lilla nya pärla och ögonsten, under tak:) Och det gick kanon bra.
Så här ser den nya ut. Vår motordrivna tv-antenn GLOMEX . Denna ställer man in kanalerna inne i husbilen med en fjärrkontroll. Äntligen nåt som fungerar:) Har ni tv bilds bekymmer..testa den här.

Ha nu en trevlig söndag kväll...det som är kvar av denna kvällen:)
Kram//D

3 kommentarer:

  1. Kul när det funkar!
    Strul är bland det tråkigaste som finns!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Lennart: Men visst är det. Vi gillar inte heller strul. Men vem gör väl det i och för sig:) Kram

    SvaraRadera
  3. Hej! Håller på med en sådan antenn! Fungerar ej på fjärren! Har din förstärkare antenn till fjärren? Maila mig? Kukkola0@outlook.com

    SvaraRadera