måndag 2 september 2013

Hemma igen och teglet knackas lös på huset

Igår kväll landade vi hemmavid...efter att ha både kört ifrån regnet och blivit uppkörda av regnet:) Vilken hemfärd vi hade...i ösregn...nästan hela vägen hem. Vi hann förbi äldsta sonen i Umeå. Och ge honom lite presenter från vår resa. Äta lite ute med honom för att sedan dra vidare hemåt...just då i ännu mera ösregn. Men vi hade tur och kom helskinnade hem. Där yngsta sonen väntade, Och ytterligare presentutdelning väntade. Vilka fina barn vi har. Inte konstigt att jag har längtat som sjutton efter att få krama om dom:-) Sen älskar jag att ha paket med hem till sönerna och mina föräldrar när vi varit borta.

När vi kom hem såg vi att huset hade fått besök...av murare..som ska mura om vårt hus, som jag berättat om tidigare. Och i morse kom ett annat gäng och började knacka ner allt tegel på huset.
Det ska bli roligt att se hur fint huset kommer att bli med vit fog i stället för grått som vi har nu.

Visst är det roligt att åka bort. Men jag gillar skarpt att få komma hem igen:-) Trots allt som man måste ta hand om, tvätta och städa ut lilla pärlan:-)

Kram// D

5 kommentarer:

 1. Då önskar vi er Välkomna hem och hoppas huset blir fint.
  Kramizar

  SvaraRadera
 2. Varför knackar ni ned Mexistenen? Det har jag aldrig hört talas om tidigare att någon gör. Det låter riktigt jobbigt även för en van hantbverkare. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matts: Teglet på vårt hus är murat med fel murbruk och började släppa. Därför muras det om m rätt murbruk. Det blir säkert fint så:) Murarna tyckte att det var bättre att göra så. Kram

   Radera
 3. Borta bra men hemma bäst sägs det!

  Vi kanske får problem med vilket som är vilket!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Alltid skönt att komma hem igen efter en härlig semester, tycker faktiskt jag med! Men ganska snart längtar man efter nästa runda :)
  Blir säkert ett jättebra jobb med huset när de murat om det, blir kul se resultatet
  kramar

  SvaraRadera