onsdag 18 september 2013

Nya takluckor på plats

Igår vid 16 tiden kunde vi hämta lilla pärlan på husvagnscenter i Luleå. Dom hade gjort fukttest och bytt några takluckor som ingick i garantin. Inte är det bara att lämna in husbilen för allt detta. Nej man måste först tömma där dom ska göra fukttest och repa. När vi kom hem var det bara att packa in igen:)

Takluckan ovanför köket byttes för det var för över ventilerad. Det känns bra, för det har stormat där.

Sedan sattes en ny taklucka i toan. Det blåste o drog så kallt från den. Speciellt under färd. Men nu hoppas vi att det blir bättre även där.
Det är dessutom mycket lättare att öppna tak luckan nu. Det är ett vred som man skruvar och öppnar upp lätt och smidigt. Myggnätet sitter fast hela tiden, bara luckan öppnas. Hoppas att den här blir bättre.
Det skall bytas en till lucka men dom fick fel lucka---så den rätta luckan får vi bytt senare i höst.

Kram// D

5 kommentarer:

  1. Härligt när det blir bättre.
    Läste ditt förra inlägg, jag önskar verkligen att jag skulle kunna spela mina vinylplattor men tyvärr inte i dagsläget. Har inget att spela på.
    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Bra när man får bra service tills det blir bra!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Skönt med fri sikt uppåt och täta fönster. Kram.

    SvaraRadera
  4. Täthets- och fukttester är verkligen viktiga, sedan kan man ju ha synpunkter på hur olika tillverkare tar betalt dör dessa. På vår första bil en Knaus vi hade i fem år, så avslöjade dessa tester ingenting. På vår nuvarande bil så har vi som ni fått byta luckor som var fuktskadade. Ironiskt nog så råkade vi ut för samma som, dvs att den ena luckan som skulle bytas levererades med fel mått från fabrik så den återstår att byta. Kram, 3M

    SvaraRadera
  5. Skönt när allt faller på plats så att säga. Och framför allt till det bättre.
    Kramiz

    SvaraRadera