tisdag 17 september 2013

Min skivspelare

Min lilla skivspelare:)
Tänk att allt det gamla kommer tillbaka...ja nu kanske inte alla tycker att det är gammalt, för dom som alltid har haft en skivspelare och alltid spelat vinyl skivor. För mig däremot är det så att det gamla kommit tillbaka. Jag har alltid egentligen haft skivspelare i olika modeller. Fick en rödaktig bärbar skivspelare med lock och ett handtag av mina föräldrar i tonåren...som jag saknar. Jag var snäll o lånade ut min röda bärbara skivspelare..och aldrig fått tillbaka den... Så kan det gå när man lånar ut saker. Har häromdagen handlat in en skivspelare på bänken i kontoret...så jag kan spela mina LP skivor medan jag pysslar:) Den kostade inte mycket....men jag är så nöjd. Och det räcker långt. :)

Kram// D

6 kommentarer:

  1. Min kompis hade också en bärbar skivspelare som hon hade ärv av sin storebror, jag var så avis på den :)
    Jag fick vänta innan jag fick ärva brorsans stereo och den fick man inte låna när han ägde den, han var så noga, haha!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag som sålde både skivspelare och skivor!

    Det kanske var dumt?

    Kram

    SvaraRadera
  3. Hahaha jag hade eller kanske det var mina föräldrar som hade en sådan med lock och handtag, den var beige. Satt i köket och spelade så högt det gick en EP skiva med Tina och Marina och en Beatles som jag just nu har glömt namnet på.
    Vi skaffade en skivspelare som vi kan koppla in på den vanliga musikanläggningen, för man har ju mängder med LP skivor som är roliga att lyssna på.
    Var dom bra som du köpte när vi var och handlade på Loppisen?
    Kramizar

    SvaraRadera
  4. Detta var inte i går precis, kul att ha det kvar, om man har plats. Kram.

    SvaraRadera
  5. trist att låna ut något o sedan inte få tillbaka men kul att du nu har en skivspelare igen :)
    Jag brukar ibland prata med min klass om saker som fanns när jag var liten och just skivspelare och framförallt kasettbandsspelare har de ingen aning om...rena forntiden för dem!
    kramr

    SvaraRadera
  6. Jag lyssnade på "Sök och finn" på lokalradion idag. Folk ringer in och vill ha allt möjligt från skivor till köttkvarnar, gamla tegelstenar (obs! de skulle vara gamla!) och diverse prylar till just en skivspelare som man kunde spela 78-varvare på.

    Sen ringer annat folk som har just de där grejorna som efterlyses och så ser radion till att de vår varandras nummer... och så kan man skaffa sig det man saknar.

    Fiffigt!

    Och visst är det så att gammalt kommer tillbaka! Njut av dina skivor!

    SvaraRadera