onsdag 11 februari 2015

Åkt på förkylning/ SAIK

Nu har jag också åkt dit. Förkylningen var jobbig igår....jag nös hela tiden kändes det som :). Nog var väl detta onödigt tyckte jag. Vi som dessutom hade biljetter till en hockey match  Skellefteå i går. Den fick inte jag följa med på....eller jag orkade inte. Jag skickade maken, sonen och en kompis till sonen....istället för mej.


Hem kom Kjell med en Skellefteå AIK tutte till vårt kommande barnbarn. Klart grabben ska ha den bästa trösten, sa han:)) Den tutten ska vi ha hos oss. Om han nu kommer att suga på tutte? :) Sen hade han hittat en ask med salt lakrits till mej...med Erik Forsell på locket:) Vinst för SAIK blev det också:))

Idag får jag vila igen...sen får vi se hur jag mår innan helgen när vi skulle åkt o levererat barnvagnen till sonen och hans flickvän. Jag åker ingenstans o smittar ner...det gör jag inte. Så nu tar jag en dag i sänder. Det är trots allt bara Onsdag morgon ännu:))7 kommentarer:

Lennart sa...

Trist med förkylning och så missade du matchen också till råga på allt!

Krya på dig!

Kram

Rolle o Carina sa...

Tråkigt med förkylning men SAIK vann ju :-)

Krya på dig/SolKram

Millans Värld sa...

Sköt om dig och krya på dig nu!
Kram

V-backen sa...

Förkylningar är det svårt att värja sig emot, speciellt vintertid. Det hör liksom till. Krya på dig!

Matts Torebring sa...

Tråkigt att du inte mår bra. Skönt att du kunde komma till Jokkmokk utan förhinder. Hockeymatcher kommer snart flera. Jokkmokk dröjer ett helt år till. Vad månde det sedan bliva av detta barn? Kramar

Husbilen-Ellen sa...

Krya på dig! Vilka härliga uppmuntransprylar Kjell hade med hem!!

Anonym sa...

Det verkar som om det är förkylningstider i Svedala. De kom nya hyresgäster till condot idag och de hade med sig förkylningar från Stallarholmen........inget vidare......här är vi fria från sådant.......

Skicka en kommentar