tisdag 17 februari 2015

Min födelsedag var det idag:)

Dessan 55 år
Paketöppning vid fikabordet i vardagsrummet... nog är det ändå trots allt kul att få öppna lite paket. Barnasinnet kommer fort fram då:)) Mina föräldrar kom hem med flera paket till mej. Dom lyckas alltid med det dom köper:) bl.a ett par supersnygga fritidsbyxor, som det var i ett av paketen:)

Klart jag ville testa dom direkt!! Norröna är verkligen fina kläder. Jag är jättenöjd:-))


Så då var man 55 år då :-) Vad är en ålder...inte känner jag mig då äldre inte. Bara gladare efter denna kvällen. Som har varit så kul efter en veckas flämtande  m astmabekymmer. Bättre mår jag dag för dag:) Och glad är jag för det.
Yngsta sonen kom hem med en fin tulpanbukett...eftersom mitt paket var kvar i Umeå...22 mil härifrån..någonting vill jag ändå ha med mig, till du får ditt paket i helgen kanske?Mamma ..sa han, den tänkte sonen som vi har. Jag älskar verkligen tulpaner:))
 Våra goda vänner Janja o Ibbe kom också o hälsade på. Dom hade detta fina skålset med sig.

Min fina väninna Yvonne.http://joytillsammans.blogspot.se/ Skickade en hel kartong full med saker fr Stockholm:)). Smycken, godis, tvålar och ett fint set som hon gjort själv och märkt så fint..egen producerat. Jättekul att testa det sen:)

Av självaste maken fick jag en klocka som jag så länge velat ha..en smart klocka:) till min Sony Experia mobil. Tusen tack Kjell:)
Jag har haft en jättebra dag och trevligt med besök från familj och vänner...som är så söta alla..o uppvaktar mig på min födelsedag. Tusen tusen tack för besök, paket, tel samtal o alla gratulationer på alla det sätt. Nu kommer jag att sova gott:-)) ...efter en fin dag. Och ett nytt år för mej:-))

6 kommentarer:

Lennart sa...

GRATTIS
i efterskott!

Kram

FREEDOMtravel sa...

Vilken fin dag! Stort grattis i efterskott!

JoY sa...

Kul att du var blivit så pigg och orkade fira Din Dag. Allt fikagodis såg gott gott ut.
Kramiz

Millans Värld sa...

Vilken härlig dag du fick.
Ja du ålder är inte mer än en siffra.
Det är det som känns inom som räknas.
Kram

Rolle o Carina sa...

Grattis då i efterskott till alla fina saker!
Snart är du ikapp oss då :-)

Ha det gott/Kram

Matts Torebring sa...

Sist i raden kommer vi som jobbar, men vi kommer med ett stort Grattis. 55 år bara, du är ju rena ungdomen, som jag brukar säga. Var nu rädd om dig så länge du är ung. Kramar från oss

Skicka en kommentar