tisdag 3 februari 2015

Bro Bizz är beställt:)

Nu har vi för säkerhets skull beställt ett bro bizz i år igen:-)) Konstigt vad det suger att åka över mot Tyskland varje sommar. Vi har planerat att hålla oss i Sverige i Sommar. Men det är bra att ha allt klart om det skulle bli en snabbis över:)) Vi ska också köra in mot Norge i sommar. Det har vi då pratat om:)) Så där behöver vi inget Bro Bizz:)) inte vad jag vet ialla fall. Men Sundsvall har byggt ny bro..så den kanske behövs där:) vem vet:))
Det som är bra, är att denna inget kostar...så då kan man ju beställa o ha det liggandes i bilen i sommar,...om vi skulle ändra kurs på vår semester:))

15 kommentarer:

Lennart sa...

BroBizz är bra!
Vinst efter två passeringar.
Vi har haft den i fyra år nu.
Vi åker av gammal vana broarna när vi skall söder ut!

Kram

Millans Värld sa...

Det är bra att vara förberedd, man vet aldrig vad som komma skall!
Ha en bra dag!
Kram

JoY sa...

Det är bra att ha en sådan, tycker vi också.
Kramiz

JoY sa...

Det är bra att ha en sådan, tycker vi också.
Kramiz

FREEDOMtravel sa...

Hur fungerar det? Jag känner inte till det...

AktivaDagar sa...

Smart! Nybörjarfråga: Var beställer man och hur gör man? Verkar förresten gå att ansluta/få dem att funka på norska vägtullar!?

Anonym sa...

Om ni ska till Norge kan det vara ide att koppla BroBizz till EasyGo. http://easygo.com/sv Vi har det anslutet till färjorna Hbg-Hälsingör också.
Nu har vi också lite snö
Må bra
Nisse

Maggan och Ingemar sa...

Vi har också BroBizz och har använt den på resorna söder ut Jag funderar på att koppla den till easygo som Nisse skriver om. Kan vara bra om man vill åka betalvägar och tunnlar söder ut.

Dessan sa...

Svar: Skriver svar till alla här:) Är man med i husbilskulubben så beställer man bro bizz gratis. Annars kostar det 350 kr/år. Bro Bizzet är en transponder som är kopplat till ett betalkort...alltså ditt bet.kort:)) vilket innebär att överfarten vid Öresundsbron är halva priset och sker automatiskt när du kör igenom betal stationen. Detta gäller även andra broar o överfarter i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland o Öterrike. Din Öresundsbizz är automatiskt knutet till Easy Go. Som även gäller: Scandline, Molls-linjen, Norska bet. stationer o Kattegatt-rutten o Öresundsbron o Lilla bält bron. http://easygo.com/sv. Så nu kanske ni vet lite mer:)

Anonym sa...

Kör du med bro bizz easygo kostar det 405,00 SEK och har du bil över 6 m gånger två på färjan. Helsingör-Helsingborg Jag betalar 215 kr för en överfart med husbilen 430 kr. Men jag ska kolla upp mitt bizz har haft det i många år easygo
Må bra Nisse

Lena bloggar sa...

Ja det ska man ha om man kör ut från Sv. över Öresundsbron, har för mig att det är ibland kampanjpris på söndagar, i fjol betalade vi 360 kr. Dessutom tror jag att över till Norge kan Bizzen användas, kolla deras web :-)

Matts Torebring sa...

Vi har autogiro på betalningen varje år och sedan är det bara att köra. Jag skulle också önska ett "Bitz" för alla betalstationer i Europa. En kram i förskott, vi syns ju snart.

Anonym sa...

Hej, men inte behöver ni beställa "en brobizz i år igen" vi som bor 20 minuter från Öresundsbron har vår åt efter åt kopplad till vårt VISA-kort.
Fin vintersemester ni gjorde med husbil, dit vill vi också. Vi åkte till Garmisch Partenkirchen som också var snöigt och vackert.

Husbilen-Ellen sa...

Tack för tipset!! Ha de bra i Jokkmokk! Elisabeth

Rolle o Carina sa...

BroBizz har vi oxå,i år ska vi utnyttja den! ����

Ha det gott/Kram

Skicka en kommentar