onsdag 4 februari 2015

Visst har vi lite snö...

Som ni alla säkert sett på tv...så har vi snörekord i Norrbotten..Luleå:) Och här i Piteå är alla snöslungor slutsålda:)) Vilket kaos.....
...näää skojar bara. Inte tycker jag att det är kaos. :) Vi tar helst detta väder istället för slask. Jag tog ett kort för att ni skulle kunna få en liiiiten uppfattning hur mycket snö vi har.Vi har snön upp till vår balkong o under våra fänster..o vi bor på vån 1. Nu är det snön som traktorn har skottat upp. Dom har ingen annan stans att sätta den såklart.
******
Annars då...Idag ska vi åka o hämta ut vår husbil fr garaget o köra den till en firma som ska montera disel värmare i husbilen, i morgon torsdag. Dom skulle börja lite smått i eftermiddag redan, med bilen.  Detta har vi velat ha länge...o nu händer det äntligen. Det kommer bli bra till Jokkmokk:)), dit vi ska i helgen. Sen idag kl 11, blir det lite lunch med en av mina väninnor:))


8 kommentarer:

Rolle o Carina sa...

Hua va snö,men inte gör det norrlänningar nåt va ??
Här nere har vi oxå mycket snö,runt 60 cm :-)
Men snart så kommer Vårsolen och tinar den bort!
Då får vi åka Mc o Bobil igen,Hurra !!

Ha det gott o njut/SnöKram

ps.ha så kul med Torebrings ds.

Lennart sa...

Här har vi ingen snö men dieselvärmare är standard i KABE

Kram

JoY sa...

Hahaha såå härligt. Ni kan bara kliva ut på högen och åka pulka hahaha
Kramizar

Millans Värld sa...

Vi har oxå mycket snö men inte lika mycket som ni har.
Ha en fin dag!
Kram

Anonym sa...

Då får du berätta om Jokkmokk och visa bilder.
Ha det bra
Nisse

Lena bloggar sa...

Varmt o gott omkring sig vill man ha, även i husbilen ;-)

Matts Torebring sa...

Vi kan intyga snömängderna. Bara Alperna slår detta. Jag har haft dieselvärmare i våra tre sista Kabe. Det är först nu sista veckan jag har använt och sett hur fantastiskt bra det är. Välkomna upp till oss smålänningar i Norrbotten.

V-backen sa...

Även här i Stockholm har vi mycket snö tycker jag, sådär en 20-30 cm. Det räcker till mer än väl. Nu får det gärna vara kallt ett tag så att vi slipper pulsa i snöslask alltför länge.

Skicka en kommentar