söndag 1 februari 2015

En bra lördag

I lördags blev vi bjudna på brunch av http://www.svenskfast.se/. Det var dom vi anlitade för att sälja vårt hus i höstas. Så nu samlade dom ihop alla som sålt o köpt..hus, stuga o lägenheter. 

 Vi träffade direkt Karin som också sålt sin lägenhet. Ulf o Anette som köpt stuga.
Maken sitter till vänster bredvid Johnny o Lena som köpt vårat hus:)) Vi hade en jättetrevlig lunch tillsammans. Vi fick även svara på några frågor som det sedan delades ut vinster på. Jag o Karin vann varsin ryggsäck, och Lena (dom som köpt vårt hus) Vann ett helt rum av Colorama. Allt som behövs för att fixa ett rum. Johnny frågade vad Kjell tyckte..och han tyckte såklart att dom skulle fixa till garaget ännu mera:)) haha. Johnny höll med...men inte Lena:)
 På lördag kväll kom våra vänner hem till oss. Dom var så söta o hade blommor och en masssa laktiks till mej...jag tog då hand om det...eftersom Kjell inte gillar lakrits..o jag kan inte förstå det. Men glad är jag som får behålla det själv...tills det är uppätet. Och det är inte länge dit:))
Ann-Britt o Tobbe
 Vem kan säga nej till dessa godsaker...inte jag i alla fall:)) Tack igen sötisar.
Vi hade en jättetrevlig kväll tillsammans med massor med skratt. Vi har det så bra nu när vi bor grannar...bara ett hyreshus emellan oss:)) 

6 kommentarer:

Lennart sa...

Brunchen var ett trevligt initiativ!
Där har de något att lära i Stockholm!

Kram

Millans Värld sa...

Tittar in och önskar dig en fin början på veckan.
Kram

Matts Torebring sa...

Ett trevligt initiativ, det har jag aldrig hört innan, att någon gör så. Ps. Salt lakrits är svårsålt. Kram

Dessan sa...

Lennart: Visst var det kul att dom gör nåt för kunderna:) Kram

Millan: Önskar dej detsamma:) Kram

Matts: Visst var det ett bra initiativ. Dom gör olika saker varje år..med sina kunder, mäklarna:) Men Matts...saltlakrits är inte svårsålt...inte till mej i alla fall. Kjell gick ner på Coop o köpte mer av den salt lakrits förp jag fick av vännerna...det var såååå gott:))...och den var slut för mej:) Kram

Rolle o Carina sa...

Bra med såna mäklare som tänk till !!

Ha det gott/Kram

Dessan sa...

Rolle: Visst är det så;-) Men vi betalar rejält med pengar till mäklarna också när vi säljer genom dom:) Så då är det extra trevligt när nåt sånt här ordnas:) Kram

Skicka en kommentar