tisdag 10 februari 2015

Barnvagn hos oss :) // Ögonbekymmer

Måste få visa:-)) När man är blivande farmor o farfar, så blir vi så glad när sonen ringer o frågar om hjälp. Detta var i söndags när vi skulle hem från Jokkmokk. Då undrade han om vi kunde åka o titta på en barnvagn som dom tittat på via Blocket. Eftersom våra ungdomar bor 22 mil fr oss..så kan dom inte alltid titta själva....och då kommer farfars och hoppar in:)) gladeligen.
Så hem kom vi i söndags med en barnvagn och en sitt del...till barnvagnen. Dom fick en fin slant av Christoffers mormor o morfar, så dom kunde själva titta på vilken vagn dom ville ha. Dom är så söta med våra söner mina "päron":). Och nu har dom hittat vagnen dom ville ha. Superfin är den verkligen.  Och så kul att dom frågade oss om vi ville titta i deras ställe:)
Blivande farbror G, var hem hos oss o testade om vagnen var godkänd :-) .  Så nu har vi en barnvagn som står hemma hos oss o väntar till helgen när vi ska till Umeå o leverera den:)

Igår fick jag också åka akut till Sunderby sjukhus för att ögonläkaren ville ta en titt på mina ögon. Har haft lite besvärligt i helgen av min herpes som jag har i ögat o haft sedan jag var ung. Har syndat lite mer choklad och det räckte denna gången för att allt skulle vakna i ögat.  Dim syn och kniv o solkänslighet, gjorde att jag åkte för en besiktning av läkaren. Det var ändå rätt lugnt enligt honom..jag ska medicinera mera nu då. Lite besvärligt dock att vi alltid måste åka 18 mil tor för att få besöka ett sjukhus.
Så här rött, och lite till rött, ser mitt öga ut när det är herpes irritterat. Bilden är lånad från nätet.

När vi skulle åka hem var himmelen så fantastiskt fin i oranga färger.

 Visst måste man väl ändå upp med kameran o fota när man ser detta vackra på himlen:))


4 kommentarer:

Lennart sa...

Ni har verkligen något att se fram emot!
Barnbarn är livets bonus!

Kram

Millans Värld sa...

Vagnen såg fin ut.
Så härligt den dagen blir då en liten ligger i den.
Ha en fin dag!
Kram

Matts Torebring sa...

Ni har mycket att glädjas åt och att se fram emot. Hoppas bara ögonen läker så du kan se ännu bättre. Kramar från oss

JoY sa...

Ajaj ditt öga, du kan inte smygäta choklad inte när det visar sig på en gång. Hoppas du blir snabbt bättre nu.
Du har fullt upp med att köpa saker åt alla som inte bor i Pite hihihi en fin vagn fick ni/dom tag på.
Kramiz och krya på dig.

Skicka en kommentar