lördag 13 juni 2015

En helg i Umeå.

I går kväll åkte jag och Kjell dom 22 milen hem till yngsta sonen, där vi övernattade utanför hans lägenhet, på parkeringen. Men först umgicks vi tillsammans med honom såklart. Det är alltid trevligt.
I morse åkte vi tidigt hem till äldsta sonen för att uppvakta vår lilla Jonna, som fyller 30 år.
Jag hade gjort ett bok kort till den bok läsande jubilaren:))
Kortet finns på min andra blogg: http://pysselglitter.blogspot.se/2015/06/bokkort.html
Sen fick hon ett paket...som hon blev sååå glad över...som syns på bilden. Det värmde i hjärtat att se att hon blev så glad. Då har an lyckats:))

 Vi fikade lite god gräddtårta innan vi tog oss en promenad till stan.
 Solen tittade fram och värmde så skönt, så vi kunde sätta oss ner och äta ute på stan.:)
Benjamin sov så gott under hela promenaden. När vi kom hem blev det matdags för honom...efter det var det farfar som myste med Benjamin. Som han förövrigt höll nästan hela tiden vi var hos sonen. Inte fick jag vara med så mycket.:))


Benjamin skrattade och försökte prata med oss...och jag försökte såklart fota allt. :-) Måste få säga att vi har fått ett så fint och vackert barnbarn...med stora ögon:).

Innan vi skulle äta den pitepalt som vi gjort och tagit med oss..åkte vi ut till ungdomarnas tomt...där dom håller på att bygga sitt lösvirkes hus, som dom ritat själva.
 Det kommer att bli så fint när allt blir klart. Farfar Kjell, tyckte såklart att Benjamin skulle titta på grävmaskinen:-))

Väl tillbaka och utanför deras lägenhet. Stannade vi till och fotade alla vackra tulpaner som var planterade utanför. Sååå vackert det är med blodröda tulpaner.

Vi åt vår palt med alla våra ungdomar...och efter det drog jag och Kjell till våra vänner, som väntade vid Täfteå Loge. Där är vi nu och ska dansa lite ikväll...med: http://joytillsammans.blogspot.se/ och deras vänner Anders och Inger. Så härligt med så fina vänner:))

5 kommentarer:

Lennart sa...

Såå söt Benjamin är!

Hälsa vännerna!

Kram

Anonym sa...

Så fantastiskt fin Benjamin är! Hoppas ni hade en trevlig danskväll����/ab

Dessan sa...

Lennart: Visst är han :) Kram

Ann-Britt: Jo han är farfars ögonsten:) Vi hade en trevlig kväll. Inget gå o lägga vett. Kl 02.00 la vi osss:)) Då har man kul:)) Kramen till dej

Matts Torebring sa...

Det skulle vara kul att bygga igen. Jag har aldrig byggt med de färdiga grundfundamenten, det ser så smidigt ut. Kram & Ha det gott

JoY sa...

Dom är duktiga som startar upp ett husbygge, kommer bli jättebra för lilla Benjamin
Tack för senast
Kramizar

Skicka en kommentar