lördag 27 juni 2015

Piteå Summergames i stan.

 Eftersom Kjell jobbar som Jour i helgen...för Piteå Summergames stora arrangemang. Så är han i stort sett upptagen hela tiden. Så jag tog sonen med mig på en promenad i regnet ner till ett av områdena där det spelas fotboll.:)...innan han skulle iväg hos kompisar på kvällen.
 Inte är det kul när det bara regnar och ungdomarna...från små knartar till tonåringar ..upp till 16 år, spelar fotboll i jätteblöt mark...och på vissa ställen pölar av vatten.
Föräldrarna får campa också överallt denna helgen. Regn och åter regn och pölar med vatten. Inget vidare Piteå Summargames i år. Efter ett tags promenerande och tittande runt på alla fotbollsfantaster som spelade här i stan, gick vi vidare hemåt med blöta både skor och sockar :) 

Hoppas vi får lite bättre väder idag, så det torkar upp och fotbollen kan fortsätta lite torrare. Tycker så synd om alla barn och ungdomar. Hoppas hoppas solen kikar fram idag :)

PITEÅ SUMMERGAMES: är efter Gothia cup, den störta fotbollsturneringen för ungdomar i Sverige. Allt startade 1990 och lockar idag ca:800 lag över hela världen. Från 6-16 år.

3 kommentarer:

JoY sa...

Aj aj sååå tråkigt för alla deltagare och arrangörer, håller tummarna att det blir bättre väder.
Kramizar

Lennart sa...

Otur med vädret!
Här nere har vi just fått det lite bättre!

Kram

Millans Värld sa...

Tråkigt med sådant väder under ett så stort arrangemang.
Ha en fin Söndag!
Kram

Skicka en kommentar