onsdag 10 juni 2015

Vackert med hägg, födelsedagsbarn.

Jonna 30 år.
Vår sons flickvän fyller år idag. Tyvärr så blir det ingen gratulation från oss förrän till helgen. Då vi åker ner till Umeå och gratulerar henne..några dagar försent. Men så blir det när vi bor 22 min från varandra. Grattis grattis Jonna på din dag. Vi ses snart:))
( Denna bilden är tagen i julas.)

Hos oss är det inte ens en förkänning av sommaren. Det blåser kallt och det småduggar av regnet. I våra fjäll hotar dom dessutom med mer snö!! Men vad är detta. När ska sommaren komma till oss. Maken börjar vara uppgiven. Hans 3 semester veckor har redan försvunnit i blåst o kyla. Som tur är kan han alltid ändra sin semester om han vill. Nu är det inte alla som kan det. När jag jobbade...(innan jag blev sjukpensionär) då kunde inte jag heller ändra min semester. Vi hade 4 veckor i Juli och då var det bara så.
( klicka på bilden så du ser hur fina träden är)

Vi tog oss en promenad igår..som vi gör nästan varje dag....:) Det var så många hägg träd som blommande trots kylan. Dessa stackars träd brukar vara uppätna av larver varje sommar. Men dom har väl frusit ihjäl i år:)) Så nu hann vi se alla dessa på rad. Det var så vackert:). Och det doftade helt underbart. Idag ska jag gå på lunch med en väninna. Det förgyller min dag lite extra idag:))

5 kommentarer:

 1. Visst är första sommarmånaden konstig. Det blåser blåser blåser. Idag har vi +15grader och några solstrålar mellan de mörka molnen. Träden är fantastiska med alla blommorna. Det verkar vara mer blommor än vanligt på syrenerna och alla andra blommande träd. Vackert är det.
  Att det vankas snö i fjällen känns inte såå roligt, det kanske blir skidåkning hihi
  Kramiz

  SvaraRadera
 2. Vår bästa tid är nu!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Vi har också fått betydligt kallare, nu har vi bara runt 25 grader och mer eller mindre åska varje dag. Kram

  SvaraRadera
 4. Kom ner till oss,här har vi haft sommarväder idag ��
  Äntligen skönt ute o blommor o bin njuter o vi med!

  Ha det gott......SommarKram

  SvaraRadera
 5. sommarväder kan vi inte kalla detta. Men fint är det så grönt och alla kastanjer som blommar. Nu är det snart midsommar hoppas att det går att sitta ute på kvällen och det inte är så kallt
  Nisse

  SvaraRadera