måndag 15 juni 2015

Mot Norge.

I morse åkte vi från Umeå, efter att ha hjälpt våran sons flickvän, Jonna o lille Benjamin. Dom skulle titta på färg till deras kommande hus. Dom ska nämligen få måla "blocken" på huset inne i fabriken. Då måste man hitta rätt kulört o få titta i lugn o ro. Då är det bra att farmor tar hand om lilleman:)
 Husbilen hade vi parkerat över natten i Umeå. När vi åkte hemåt igen gjorde vi bara ett stopp för att fylla på med lite mat och mer kläder..för att åka upp mot Norge och överraska våra vänner som var på väg uppöver, och inte visste att vi tänkte haka på:))
 Våra vänner åkte över från Umeå, men vi åkte hem och över Arvidsjaur. Och förbi kärlekstallen:))
 Om jag minns rätt så hittade vi detta söta gamla stationshus i Blattnicksele. :)) Strax efteråt hittade vi Torsten Meiners vandrandes efter vägen i ingemans land..Han är från Hamburg. Och väntas vara tillbaka i Hamburg 31 augusti.
Han hörs ha samlat 9000 pantburkar än så länge på sin resa:) Oj! Vad duktiga en del är.
En härlig regnbåge visade sig efter en liten regnskur som vi åkte igenom.
Vi kom ikapp en norsk husbil och skulle fota bergstoppen med den vita snön...men inte fick jag någon bra bild inte...morr.


Nu har vi i alla fall kommit fram till våra vänner utanför Sorsele kommun. Vi har idag avverkat 55 mil. I morgon har vi bara 12 mil kvar till Tärnaby. Nu har vi parkerat oss bredvid våra vänner som blev sååå paff att vi kom inglidandes:)) Oj!! så roligt det är att överraska:)). haha
 Stället här heter Ankarsund o är en sån fin ställplats/fiskecamp. I morgon ska vi se om vi får tag på Norska pengar...annars kanske vi får låna av våra vänner:-) haha.
I skrivandes stund har vi solsken. Det är härligt här uppe sommartid:)
4 kommentarer:

Lennart sa...

Det gäller att ta vara på den finaste tid vi har!

Kram

JoY sa...

Ja nog blev vi överraskade alltid när en Carthago kom inrullandes med er två i hahahaha
Kramizar

Nils Ake Hansson sa...

Pantburkar dikena är nog den bästa platsen att hitta dessa 1 - 2 kr styck så blir det en slant.
Carthago gänget är samlade kul att överraska och bli överraskad.
Må bra
Nisse

Matts Torebring sa...

Vilken vacker båge. Kram

Skicka en kommentar