söndag 14 juni 2015

Täfteå Loge

I går Lördag hade vi bestämt träff med våra vänner för att dansa o umgås lite:)

 Våra vänner höll en plats till vi kom med vår husbil, så vi kunde stå bredvid varandra. Vi backade in vår husbil med nya texten bakom bilen, som jag gjort klart innan vi åkte hemifrån:
"Our adventure on the road" :-))
För det är verkligen vårt äventyr efter vägen:)
En kaffekopp tog vi tillsammans när vi kom.:)
 Claes Lövgrens spelade i går kväll. Dom var väldigt duktiga, och vi dansade massor :))
 Helt plötsligt hittade vi igen varandra jag och Yvonne, och började fota varandra på dansgolvet...haha.

 Vi tog en fika tillsammans när det var paus för bandet.

Vi hamnade alla inne hos oss i vår husbil. Där satt vi o surrade. Klockan gick o vi hade en ljus och trevlig avslutning på kvällen och hela natten:)) klockan: 02.00 var vi i säng:)
 I morse kom våra söner: Christoffer och Gabriel, Jonna och lille barnbarnet Benjamin. Dom ville gärna träffa varandra., våra vänner och våra söner. Så då kom dom förbi oss:)
 Benjamin höll hårt i Yvonnes finger:) och smälte henne med sin charm:) Vi umgicks tillsammans ett tag till våra ungdomar började förbereda hemresan igen.
När dom bytt på Benjamin och matat honom...åkte vi hem till Gabriel, där han bjöd oss alla på lunch:) Tack snälla för det sonen.
Vi satt och slappade i soffan när Benjamin även tog ett hårt tag i farbror Gabriels finger. Så där satt han fast i lilla söta handen. Han har så liten o söt hand lilla B. Vi umgicks ett tag o åt även middag tillsammans. Efter det drog vi vidare jag och Kjell....men inte så långt:)
Kjell ville inte hem ännu...så nu har vi parkerat inför natten,  vi är ff kvar i Umeå. Ibland känns det så svårt att skiljas från våra fina ungdomar vi har här i Umeå. Så vi stannar en natt till. Vi ska hjälpa Jonna att fixa hem lite målarfärg i morgon. Sonen är på resa med jobbet. Så vi hjälper gärna till:))

1 kommentarer:

Lennart sa...

Vilken härlig helg!
Ha de gott!

Kram

Skicka en kommentar