måndag 22 oktober 2012

Fenomen


Igår kväll hade vi vår planerade kväll med Fenomen killarna Riku Kuponen och Peter Varg. Vi hade stora förväntningar på denna show. Men tyvärr måste vi säga att det inte var så bra som vi trodde. Visst är Riku duktig såklart, men Varg gjorde inte så mycket på scenen. Det var mest barn som uppträdde o trollade. Barnen var så duktiga, det är inte det...men det kändes som vi var o såg en skolklass som skulle uppträda. Ingen finess och engagemang. Sen var ljudet dåligt. Inte värt pengarna tyckte vi.
Varg pekade direkt på vår son och ville han hans hjälp med lappar där det stod två namn på. Och nog gissade varg rätt namn också, och plockade fram pojken vars namn som stod på denna lapp:) från en stor kartong som stod på scenen.  Sen kom det fram 3 flickor som uppträdde och trollade. Kändes som dom hade mest scen tid. Men till slut kom då till slut Riku Kuponen upp på scenen. För en stund kändes allt lite bättre och mer vuxenshow. Han är ändå den som vann hela Fenomen på tv, med Uri Geller.
Här plockade han upp Mari från publiken. Trots att vi inte gillade showen, och att det inte var som vi hade förväntat oss....så visst fick vi skratta, och visst var vi  imponerade av Riku. För det var ändå han som var bäst. Men ingen 10 poängare blev det av oss. Lite besvikna var vi när vi gick hem.



Kram// D

4 kommentarer:

  1. Tråkigt när inte förväntningar infrias men ni fick ju skratta i alla fall!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tur var väl det...att vi fick skratta lite mitt i all bedrövelse. För bra var det inte. Lite slappt o oengagerat. Kram

      Radera
  2. Tråkigt för er eftersom ni sett fram emot den kvällen. Kramiz

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är sant att vi sett fram emot detta. Lite snopna var vi när vi gick hem. Kram

      Radera