måndag 1 oktober 2012

En bra helg:-)

Helgen började bra:-) Tala om fint väder. Klarblå himmel och solen var framme. Det kändes redan då att det skulle bli en jättebra helg...och det tycker jag att det blev:-) Jag och Kjell tog en promenad...
..vi hamnade vid klocktornet...inte långt från där vi bor. Fin utsiktsplats. I lördags var det dags för min loppis. Den gick också jättebra. Min rygg klarade sig bra. Nacken fick liten känning, men det gick otoroligt bra.
Efter loppisen ville Eva att vi skulle komma förbi och surra över en kopp kaffe. Detta vi gjorde...med en liten krya på sig present, till nyopererade Eva. Deras prakt papegoja Linus, ville såklart också vara med. 
Här blev Linus så grön så grön...av blixten. Han är så tam den lilla rackaren
I deras vardagsrum står denna stora bur som Ulf har byggt. Linus mår nog superbra i den:-)

I går blev det surströmming hos oss med mina föräldrar.
Helgen har varit fullspäckad och trevlig. Hoppas att er helg också varit lika bra som vår.

Kram// D

4 kommentarer:

 1. Va bra att ni är nöjda!
  Vi ser fram emot nästa helg!

  Ha en bra vecka!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är absolut supernöjd. Jag har fixat allt detta, o kroppen höll hela helgen. Då är jag glad:-) vi ser oxå fram till nästa helg. Kram

   Radera
 2. låter som en trevlig helg :-)men är lite skeptisk till detta med surströmming, trots att mamma hävdar att det är gott har jag aldrig testat, är nog för feg!
  sv; de sände bara räkningen via internet, annars hade det nog inte varit försvarbart med att sända ut något för 3 kronor?
  kram

  SvaraRadera
 3. Agneta: Jag o min pappa äter annat än surströmming. Det blir alltid 2 rätter. Vi kan inte lära oss äta denna sura fisk:-)Dom övriga i familjen är som din mamma...dom tycker det är sååå gott. Ok, då förstår jag...med räkningen alltså:-)
  Att dom orkar ändå, att skicka räkningen via nätet på 3 kronor...ja ja det är väl pengar det också:-) Kram

  SvaraRadera