onsdag 3 oktober 2012

Liten söt godisskål :-)

Idag hade jag lite ärenden ...:) så jag tog cykeln, tränade mina knän o trampade gladeligen mot stan. Hade med mig lite småsaker till mina föräldrar som Kjell skickat med mej. Han är så söt med mina föräldrar, och glömmer dom aldrig. Men det blir väl så med tiden. Även dom växer ihop:) Efter det så gick jag på en butik som ska stänga här i stan. Hon hade 50% på allt. Först kändes det som att jag inte skulle hitta nåt....
Men precis när jag skulle gå ut stod den där...den jättesöta godis/socker skålen. Kändes som den var lite retro. Det var det jag fastnade för:-) Den fick följa med mej hem, och naturligtvis ska den få följa med oss i husbilen. Där kommer den att passa perfekt på vårt bord. Den fylldes ganska omgående:-)
När jag kom hem hörde jag på radion att det var kanel bullens dag i morgon ? Det hade jag inte hört...så då blev det till att baka ett par längder kandelbullar. Jag gillar som sagt kanelbullar, men längder lika mycket.
Vips hade jag ett par färdig gräddade kanelbullar som låg på plåten...Så nu ska här fikas kanelbullar både idag och i morgon. Bakade bara av en halvliter. Därav endast 2 längder. Men det får räcka för nu:-)

Ha en bra dag
Kram// D

2 kommentarer:

  1. Rätta färgen på skålen eller hur?!!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Lennart: Ha ha, jasså du är med:-) du har uppmärksammat att jag gillar limegrönt. Denna gången fanns det bara den färgen...vilken tur för mej va? Kram

    SvaraRadera