måndag 8 oktober 2012

Resebilderna på plats på väggen.

Jag är känd för att gilla att fotografera:) :) ibland för mycket..ha ha. Nu har jag äntligen fått upp mina fotografier som jag ville ha på väggen sedan vår senaste resa till Paris. Översta fotot är när jag och sonen når toppen på Eiffeltornet:) Vilken härlig känsla det var...dessutom att få uppleva det med en som ville köa med mig och var lika sugen att åka upp och titta på utsikten över hela stan:)...att det dessutom var en av mina söner gjorde saken och upplevelsen ännu bättre. Det andra fotot är av familjen framför slottet i Disneyland i Paris. Såklart att det också måste förevigas. Ett härligt minne att dessutom kunna titta på hela tiden:-)
Dom 2 understa är från när jag och Gabriel var på vår fotoresa till Prag. Dom bilderna var det sonen som tog. Han är duktig på att fota i mörker. Jag har inte tränat så mycket på att ställa in systemkameran på mörkertagning...så därför fick Gabriel ta dom bilderna. Det var ett fint ställe. Har ni inte varit till Prag  så kan vi varmt rekommendera det. Så nu hänger alla bilderna på plats.

Hoppas ni får en bra dag. Här öser regnet ner fortfarande. När ska det sluta!!

Kram// D

2 kommentarer:

 1. snygga bilder och kul att ha dem till hands o kunna minnas...vi har allt i datorn bara och det blir ju inte av på samma sätt att man tar fram ch tittar på dem.
  kram

  SvaraRadera
 2. Fina reseminnen!!

  Vi har haft en otroligt fin höstdag med sol!

  Kram

  SvaraRadera