torsdag 10 april 2014

Apropå presenter :) tusen tack.

I morse åkte jag iväg till Luleå 10 mil tur o retur för att besöka Doktorerna Hassler, för lite laserbehandling för mina födelsedagsmärken. Det kändes skönt när jag gick därifrån, att alla födelsemärken var helt ok, och att han tog laserna o plockade bort en del. Han tyckte att jag var tålmodig. En del tyckte tydligen att det gjorde ont, sa han...Det kändes som en massa vassa nålar som stack hetsigt på samma ställe. Men det gick så fort och han var så säker på handen o kunde sin sak:-) Nöjd o glad o några födelsemärken mindre åkte jag hem igen:-))

När jag kom hem var jag inne i husbilen och städade lite...satt o fikade lite...:-) hörde post bilen.....
Ha ha.. det kom ett tjockt paket med posten till oss. När jag öppnade det..var det ett jättefint hjärta i paketet:)....och ett påsk kort
 som hamnade i krukan på köksbordet. Det var såklart Yvonne o Jakob som skickat detta till oss. Yvonne är en liten pyssel brud. Hon gillar som mej...att pyssla:)

Sen hade hon även gjort ett påskkort..ett (pop up box kort) Det är platt när det kom med posten. När jag tog tag i det och  tittade på det...vek allt ut sig..
 Synd att det inte gick att fota så ni ser vilket annorlunda och läckert kort detta är. Tusen tusen tack kära vänner, för kortet och hjärtat...det värmer i mitt/vårt hjärta.


Jag måste ha gjort nåt bra ialla fall...när jag även fick dessa fina hemstickade sockar av min snälla mamma. Jag stickar inte själv...så jag blev jätteglad att hon ville göra dessa till mej.-)

Jag blev jätteglad:) Jag är så fachinerad över dom som verkligen kan handarbeta, som min mamma tex. Tänk vad man kan få ut av lite restgarner...då blev det sockar till mej. tusen tack för dom mamma:))5 kommentarer:

 1. Vilka fina presenter.
  Sockarna såg härliga ut.
  Jag stickar inte heller men ibland kommer jag över hemstickat.
  Ha en härlig dag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Laser är bra till mycket!
  Fint Hjärta som jag sett på bild tidigare! Sådana vänner skall man vara rädd om!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Millan: visst är det härligt med hemstickat. Det är guld värt att få :-) Kram

  Lennart: förstår att du sett hjärtat tidigare;-) Denna vännen är jag rädd om. Känns mer som en syster jag fått på äldre dar:-) Kram

  SvaraRadera
 4. Kul att du tyckte om Knapphjärtat jag gjorde, blev fint i krukan.
  Vilken härlig presentdag och fina goa sockor.
  Kramiz


  SvaraRadera
 5. Joy: Klart jag gillade det. jättefint var det. Det var en riktig present dag. Presenter av dom jag tycker så mycket om:-)) Kramiz

  SvaraRadera