söndag 20 april 2014

Christoffer 30 åriga födelsedag


Lördag morgon 19/4...kl 08.00. Kom vår yngsta son Gabriel med morfars i sin bil, o hämtade upp oss...för att åka till Umeå, och vår son/bror och barnbarn som fyllde hela 30 år:) 
 Vi packade ihop oss alla i bilen för att åka i över 2 timmar...på väg mot födelsedagsbarnet. Tur vi har trevligt tillsammans vart vi än är:)
När vi kom fram var det påsklunch bufé klart. Så det var bara för oss att hugga in, och äta en massa gott. Oj vad gott det var efter våran bilfärd:)

 Efter lunchen blev det lite presentutdelning:) Så där var det Christoffers lillebror Gabriel som uppvaktade sin fina storebror ....stort. Han hade köpt ett presentkort där han kunde välja vad han ville göra på Iksu. Han är en givmild lillebror. Det får kosta nästan vad som helst, när det gäller storebrorsan.
 Sen blev han också väldigt glad storebror...av den jättefina (upplevelse) presenten:) Så det blev såklart stora kramkalaset då...och mamma..pressfotografen var framme m kameran:))
 Sen var det morfars tur att uppvakta sitt äldsta barnbarn. Där det inte heller snålas. Christoffer blev jätte glad över det fina minnet han fick av dom...och bunten med pengarna såklart:) Eftersom han jobbar på sjukhus, och inte får använda armbandsur... så kan han använda detta fickur på jobbet. Ytterligare en present som han tittat på o pratat med morfars om..och nu fick han ett eget fickur. Jättenöjd son:))

 Mormor, Christoffer o Morfar.

Jag o Kjell hade också presenter till sonen såklart:) Sånt han önskat sig..våran söta son:) Men en sak hade han inte önskat sig...ett minne av oss, som vi köpt i Stockholm...en DJ av skruvar o muttrar.
Den är gjord av en Tysk konstnär..som vi tyckte passar så bra till vår son. Han har varit dj och har huuur mycket som helst med vinyl skivor hemma. Självklart ska en dj ha en prydnads dj:-)
Tänk så duktiga en del är. Att bara komma på tanken att få ihop en massa olika figurer av bl.a muttrar och skruvar o en del andra tillbehör. Ett snyggt jobb som uppskattades. Några paket till blev det till att öppna för sonen.

Här inspekterar födelsedagsbarnet, "exploding boxen"som jag gjort till honom:-)Ett gott skratt kom från honom när han öppnade lådan och den exploderade ut och små blommor och fjärilar som röde sig:)

Det är så roligt att göra nåt sånt här till dom som verkligen förstår vilket jobb och vilken tid man lagt ner på presenten man ger bort. Och det gör verkligen våra 2 söner. Då känns det extra bra:))


Speldosor gillar han också:) 
Så en liten speldosa satte jag också fast till sonen, på paketet..som spelar  musiken.."Har den äran till dej". Där använde jag också vintertema papper på asken. "Winter" står det på...och snöstjärnor:) Speldosan syns lite under den blå/gula rosetten. Och nedan ett tennarmband...gjort av Mamma:-) 
En lyckad födelsedag tror jag det blev för sonen.



Avslutar lite med sonens goda skratt när han öppnar boxen...hur glad han blev:))
 
  

                        

Att få överraska är bland det roligaste jag vet. Och att man skrattar ...då har man lyckats:) Då har man planterat ett glatt minne som finns med hela livet. Det är det bästa:-)) En liten filmsnutt får ni här:))

Ska lägga ut lite på mitt  Mitt pysselglitter också. Kika in där om ni vill se mer:)



6 kommentarer:

  1. Trevlig utflykt med mycket nöje och glädje!
    Alltid trevligt att umgås med nära och kära!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Kan tänka mig att han är nöjd över födelsedagen med alla fina gåvor och trevliga gratulanter.
    Härligt att se!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Kul att se filmen hur boxen öppnar sig. Du har verkligen gjort ett jättefint jobb med den. Armbandet såg proffsigt ut, du har verkligen gjort fina presenter.
    Kramiz

    SvaraRadera
  4. Rose-Marie i Rosvik21 april 2014 kl. 17:10

    Så häftig låda och vilket fint tennarmband du gjort!!!

    SvaraRadera
  5. Oj vad ni firar däruppe i norr. Kram

    SvaraRadera
  6. Jo det firades ordentligt vår kära son. Han fyllde 30 år. Det är stort:-) Presenterna var såå bra enligt honom själv. Kul när man lyckas. Kram till er alla :)

    SvaraRadera