måndag 21 juli 2014

Bengt i Örkeljjunga

Vi hade bestämt träff med våra ny vunna vänner, Lisbeth o Lennart... Vid Bengt i Örkelljunga. Vi har aldrig varit här. Jag har bara läst i olika bloggar att dom stannat till här. Klart att vi också måste vara en av dom som stannat till här över natten:)))


Vi svängde in här..där Lisbeth o Lennart redan hunnit fram o parkerat. Vi hade turen som kunde stå  precis bredvid dom:)

 Här parkerade vi...vid Bengt i Örkelljunga...Haha nu har även vi varit här.:))
Vi tog fram grillen och grillade och åt tillsammans.
Tur man har fotoalbumet med sig:) Lisbeth visar mej hur hennes söner ser ut:) Söta som bara den tycker hon:)  Klart när man är mamma till dom:) -Det är som Dessan brukar säga om våra söner...sa Kjell:) Klart man är stolt mamma.
En liten visning om vart en ställplats ligger:)

Deras söta hund Dennis var också med oss:))
Lisbeth bjöd oss på en supergod efterätt. En liten snabb cheese cake.

 Vi satt ute till småtimmarna och myste tillsammans.
Vi hade en trevlig kväll här tillsammans. Vi var vi in till självaste husbilsfirman här bredvid nu på morgonen. Dom visade oss vilken husbil dom har bytt till. Vi är så glada för deras skull. Dom kommer säkert att trivas med sin nya husbil.


Däremot kan man väl få lite huvudbry...vilken färg man ska välja??...när man ser alla dessa färger och kombinationer:) Men jag tror att det lutade åt den översta till höger. Den tyckte vi alla var den finaste. Så det blir nog en ljusare färg inne i nya bilen för våra fina vänner:).

Efter husbilstittande och en massa kramar o vinkningar till varandra..drog vi vidare till en butik som öppnade enbart för min skull...:) En butik med en massa scrapbooking tillbehör. Hur serviceinriktade som helst:) Dom hade egentligen stängt idag. Men när dom hörde att vi åkt så långt..så självklart var det bara att komma förbi o shoppa loss:) Oj vad glad jag blev. Så en påse med innehållgick jag glad hem med. Även till min bloggvän: Joy .
Just nu åker vi vidare mot Malmö. Där ska vi hämta upp vår son ikväll, som kommer med flyget. Vi tar nu med honom till Berlin:) Ska bli så roligt:)
Så vi ses
Kjell o Deciree

8 kommentarer:

 1. Så roligt att ni hann och träffas, hälsa till dom från oss. Spännande att få en ny bil, undrar vilken dom byter till hihihi
  Kramiz

  SvaraRadera
 2. Joy: Jo det var jätteroligt att få träffas igen:) Ja du får en gissning vad det blev för bil? La just in bilderna i efterhand. Kramiz:)

  Millan: Tack så mycket. Ha det bra du med. Kram

  SvaraRadera
 3. Haha en Carthago tralalala bra val av dom.
  Tack för att du handlade till mig, en till dig o en till mig hihi jättesnällt.
  Kramisar

  SvaraRadera
 4. Trevligt ställe,Bengt i Örk.ljunga !!
  Där har vi oxå stått en gång!
  Och tittat på fina Bobilar.
  Men vi är såå nöjda med våran !!

  Ha det gott/Kram

  SvaraRadera
 5. Bra ställplats hos Bengt!
  Synd bara att han inte säljer de bästa!):!

  Kram

  SvaraRadera
 6. En jättebra ställplats och så många fina husbilar att titta på :))
  Ha det fortsatt härligt!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vi har aldrig stått på ställplatsen vi heller. Men vi har gått runt i Bobilshallen. Smålandskramar från oss.

  SvaraRadera