onsdag 9 juli 2014

Campingen i stan

 Oj vilka fantastiska sommardagar vi haft nu. Tänk att äntligen värmen kom. Vi cyklade ner till stadscampingen våran. Västra Kajen. Där satte vi oss och åt en glass o tittade på folk:)
Vi satte oss precis bredvid båtarna som låg vid bryggan. Efter en stund hoppar det upp två stycken från en båt. Det var mitt alldeles första ex:) från superunga dar:) som kom emot oss. Han känns som en bror för mig. Så det är kul att träffas.  Robban o Marita bjöd in oss i deras båt. Robban spelade en trudelutt på sin gitarr med förstärkare för oss. Han har väl alltid spelat gitarr, men blivit bättre med åren:)
Dom ställde upp glatt på en bild.:) Det var riktigt trevligt att få se i deras båt...trots att jag är så rädd för att vistas i båtar...riktiga landkrabba som jag då är:-D.
 Vi surrade ett tag om husbilar och båtar. Marita är sugen på husbil..så vi får väl se när dom också börjar åka husbil:-)) Dom skulle dra iväg vidare...så vi sa glatt hej då till varandra:). 

Efter det gick vi vidare, jag och Kjell o tittade på campingen. Här fanns även såklart...en husbil som våran. Och svensk registrerad var den också. Annars är det mest norska ekipage som är här nu.
Det har verkligen blivit ett populärt ställe Västra kajen i stan. Det är jättefint här.Detta är väl ändå idyllen. Här kan Husbilar, husvagnar, tält och båtar av alla slag träffas o umgås:)
Det var underbart varmt väder också när vi var här. Klockan var 20.30 när vi cyklade vidare. 

Nu längtar vi till vi får åka iväg med vår husbil. Det har varit inbokade saker varje helg, och Kjell har inte semester än. Men snart är det våran tur :)

6 kommentarer:

 1. Ser ju helt underbart ut det där stället ni har i stan !!
  Vädret är ju så bara skönt,riktig Sommarvärme !!
  Snart så drar vi oxå på Bobilssemester !!
  Skall bli bara så underbart gött/Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken fin ställplats!

  Jag utgår från att det är fullt under NOLIA!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Rolle o Carina: Jo det är jättefint här i stan:) Sen blir allt bättre när solen skiner:) Nu får vi hoppas att vi också som drar iväg med våra bilar...också får varmt o skönt på vår resa:) Kram

  Lennart: Jo vi har fin campingplats här i stan:) Man måste nog boka plats, om man ska komma till våran stora Nolia mässa som är 2-10 augusti-2014.

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt ställe, jättefina foton!
  Ja snart är det er tur att åka i väg.
  Så roligt ni ska ha!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Inte nog med en strålande sol hela dagarna, nu har nu väl solsken natten igenom. Det är er väl förunnat och jag gläds med er och all sol ni kan få. Kram från oss i södern

  SvaraRadera
 6. Millan: jo det är ett härligt ställe här i stan:) Kram

  Matts: jo vi har ljust dag som natt...än i alla fall:-) Kram

  SvaraRadera