fredag 11 juli 2014

Tvättmaskinen ska med

Har börjat samla ihop dom saker som ska med i husbilen under resan.
Självklart är tvättmaskinen en av dom sakerna:-) Har ni inte köpt en sån här...? Vad väntar ni på. Det är så lyxigt att kunna tvätta när jag vill när vi är på rull. Naturligtvis går det bara när vi står på el-plats. Men nån gång gör man väl det:-) Då kan tvättmaskinen få jobba lite:)

Vi fyller den bara med varmt vatten och startar den. Sen tömmer vi och sköljer med kallt vatten. Funkar hur bra som helst. Denna vill jag inte vara utan.


8 kommentarer:

 1. Den verkar behändig!

  Trevlig helg!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Perfekt,den får vi nog inhandla såklart !!

  Ha det så gott/Kram

  SvaraRadera
 3. Men så praktiskt.
  Ha en härlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag vet inte när vi skulle skulle använda den? Jag hade med tio par oanvända kort- & långbyxor, en "bunta" underkläder, sex skjortor, flera tröjor, jackor, allt var oanvänt med hem igen, efter drygt fyra veckor in France. Kram från oss

  SvaraRadera
 5. Smart pryl! Än så länge har vi klarat oss dock, med att låna tvättmaskin på nån camping nån enstaka gång när det behövs. Men jag ska ha den där i åtanke om vi kommer på att den behövs! Tack för tipset!

  SvaraRadera
 6. Jakobmaten, som vi har behöver inte ens el hihi Endast en balja med lock och en cykel med pakethållare och därtill en cykeltur så skvalpar tvätten runt hihihi
  Kramiz

  SvaraRadera
 7. Handkraft går också bra! :)
  Får nog inte plats med en sådan, då blir det nog övervikt. ;)

  SvaraRadera
 8. Rose-Marie i Rosvik16 juli 2014 21:11

  Jättesmart pryl!!!

  SvaraRadera