onsdag 30 juli 2014

Loppis och shoppingdag i Berlin

Vi hittade en loppis i Berlin också. Där man sålde ut teater rekvisita. Ja nu kan man väl inte kalla detta loppis, tycker jag. Jättefina saker o inget skräp. Allt som fanns här hade jag kunnat äga:) Jag är lite av en rysch, krusidull brud:-))
 Kolla in den här spegeln...o bordet till. Hur läckert som helst. Bordskivan i marmor.
 Möblerna här tex. Dom gillade jag också:)
 Likaså den här vik väggen med alla damerna på.
 Denna stolen o harpan kanske?:)
 Den här stolen blev jag bara så kär i. Så jag var bara tvungen att sätta mig i den o känna mig som en drottning för en stund...ialla fall:))
Synd att stolen var så stor. Annars hade den fått följa med mig hem:))


Efter lite loppis tittande och annat man vill se på när man är i Berlin, hittade vi en butik som hette PRIMARK. Jag hade dagen innan sett massor med folk som gick omkring med dessa papperspåsar. Naturligtvis blev jag så nyfiken på den...så vi gick dit och tittade.
När vi kom innanför dörren höll jag på trilla baklänges.
 Vilken butik!! Och jättebilligt var allt här. Fort skildes vi åt:) Sonen och maken gick en trappa ner till herr avdelningen. Och jag åkte upp o ner i rulltrappor för att se vad som fanns på varje våning:)  Fort började saker samlas i min shoppingpåse:))
 Det fanns huuur mycket som helst:)
 Det var inte bara några saker av samma utan massor av samma:)
 Och verkligen superbilligt:) halsbanden här kostade 40 kronor:)


 Tofflor i massor, för 40 kronor. Klart jag köpte dom rosa till vänster:) Ångrar att jag inte köpte fler när jag ändå var där. För vart får man tag i tofflor för 40 spänn?:) Det var riktigt tjocka o fina också.
 Väskor fanns det i maasssor också. I alla variantr. Nu kunde jag inte fota allt som fanns här. Detta är bara ett axplock. Butiken var i flera våningar. Och massor med folk var det där också. Såklart med dom priserna:) Skönt att det finns tunnelbana att ta sig mellan ställena här i Berlin. Här på väg hem till ställplatsen.
 Nöjda o belåtna började vi traska mot tunnelbanan hemåt. När vi kom fram öste regnet ner. Tur att sonen packat sin regnjacka och vi hade regn ponchos i ryggsäcken. Då gick det bra att ta sig hem.:)
I slutet av denna dagen blev det som sagt en shoppardag. Och jag är så nöjd över denna dagen också i fantastiska Berlin.
Deciree. Kjell och sonen Gabriel

9 kommentarer:

 1. Det var väl härligt att shoppa loss!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Loppis och billig affär......jag blir allt lite avis :)
  Vi kommer nog att köra söder ut på öst sidan i höst, Jag ska försöka få maken till att göra ett besök i Berlin. Ha en fortsatt bra resa. Kram

  SvaraRadera
 3. Ni hann med mycket i Berlin. Museum muren och sedan denna stora butik, blev det en till dig och en till mig även där hihihi
  Kramiz

  SvaraRadera
 4. Förlåt mig Deciree, men ikväll sitter jag på altan hemma, och skrattar jag lika mycket som du gör, på alla kort. Jag skrattar naturligtvis åt ditt inlägg. Jag förstår att du har roligt i rulltrapporna. Kram från Småland

  SvaraRadera
 5. Fina saker på loppisen! Hade passat perfekt i vår förra lägenhet :)

  SvaraRadera
 6. Kul att shoppa loss lite.Det fanns ju en delatt välja på! Men jag såg inget limegrönt ;)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jo du, det finns såå mycket mer utbud på andra sidan (alltså Östersjön/Öresund) så man baxnar o kul är det o kolla på man hittar garanterat alltid något! :-)

  SvaraRadera
 8. Hej igen! Jag håller på att skriva ett inlägg om Berlin (även om vi inte varit där) och tänkte höra om det är ok att jag lånar en bild av er (typ Berliner Dom) och förstås samtidigt länkar tillbaka till er blogg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Freedomtravel: Det går jättebra:)

   Radera