torsdag 10 juli 2014

Walsrode welt vogelpark, ställplats p-plats

Sitter o tittar på bilder sedan 2012. När vi åkte på vår Europa resa:) Nu blir det som jag sagt tidigare..bara 3 v vi blir borta på vår resa. Men bättre det än inget säger vi:)
2012. Stannade vi till vid Walsrode welt wogelpark. En p-plats med gräsyta..intill en fågelpark. Vi hade även turen att det fanns tillgång till toaletter där...gratis. Här njöt vi till fullo. Och fler bilar blev vi till kvällen:) Hade hoppats att vi skulle kunna åka dit igen, men det blir nog en omväg......Så vi planerar inget mer än Berlin just nu:)
Här hörde vi bara fågelkvitter:-) :-) Så om vi alla hjälps åt och sköter oss och inte skräpar ner... så kanske vi får fortsätta stå här gratis om nätterna. Vårt huvud mål är Berlin. Eventuellt Danmark på väg hem:) Men man kan ju alltid ändra sig:) Nu känner jag verkligen att jag börjar längta att få åka iväg. Vi har haft så många saker att göra och helger som har varit bokade...men nu vill jag iväg!! :)

Här har vi det gott hemma vid. Vår äldsta son från Umeå är hemma i stan. Dom har så många dom vill träffa när dom är hemma. Så det blir lite flyktiga middagar eller luncher:-)) Vi har haft så fina o soliga dagar. Klart det blir mycket stränder när dom har semester. Det är så det ska vara:)


3 kommentarer:

 1. Äntligen har vi riktig sommar! Härligt!
  Underbara kvällar och mornar, synd att man måste sova!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Sverige är underbart i detta väder !!
  Hoppas det håller i sig bara!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Berlin är ju inte fy skam att längta till, Där är det hur mysigt som helst! Men du har rätt - Walsrode blir en omväg om man ska till Berlin.
  Njut av varma ljusa hemmakvällar i norr, så länge
  Kram

  SvaraRadera