fredag 4 juli 2014

Lite rensning o lite allvar

Jag och maken har varit duktiga och städat och sålt och skänkt en del saker. Och kastat så klart. Men det finns en del saker som vi samlat på oss, och som inte behövs hemma hos oss längre. ...
 ...bla: dessa "mössor" till golfklubbor:-)) dom som spelar golf säger säkert...vadå mössor:) Hos oss finns nu dessa för att hitta en ny ägare:-))

 Sen måste jag annonsera ut en massa hjälmar i olika varianter. Ojoj vad man samlar på sig:))
Men igår sålde vi 2 st gitarrer som vi hade liggande och ingen spelade på dom. Känns också skönt att någon ville använda dom. Det tar bara plats med allt som man ändå inte behöver. Visst är det bra..sa en kvinna som köpte den ena gitarren:- Att man kan återanvända saker o kläder mellan varandra, istället för att kasta. Naturligtvis höll jag med om det. Så vi har varit riktiga arbetsmyror här hemma.
Strax kommer äldsta sonen med flickvän hem. Han har semester o blir hemma ett tag. Det ser vi fram emot. Så ikväll har vi familjen samlad. Det blir mysigt.Avslutar med att säga: Att i morse möttes vi av ett bud om en bortgång. Vi beklagar verkligen sorgen. Känns som att livet är kort, och att vi ska ta vara på dagen. Skickar en tanke till er T och C. 

5 kommentarer:

 1. Lycka till med försäljningen. Vi hade två styck nästan helt nya MC hjälmar ute på blocket i två omgångar. Till slut fick jag ge bort dem. Allt annat har jag kunnat sälja på Blocket, men inte dessa. Kram.

  SvaraRadera
 2. Bra att sälja ut sådant som bara ligger kan bli till diesel. Man ska värkligen ta vara på livet.
  Mv
  Nils.Åke
  http://husbilochresor.com/

  SvaraRadera
 3. Alltid roligt om saker kommer till användning!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Ni håller verkligen på flitigt, duktigt. Vi har också en hel del i gömmorna som skulle kunna få nya ägare. Det gäller att ta sig i kragen och sätta igång.
  Kramisar

  SvaraRadera
 5. Det räcker att man öppnar ett skåp eller en garderob för att inse att man inte använder hälften......duktigt att ta tag i saker och ting.......Kram till Er i norr!

  SvaraRadera