måndag 9 februari 2015

Våra nya mössor.

Lite mössor med Koordinatern hem till stan.


 Jag har tryckt några mössor till oss o våra bloggvänner Matts o Birgitta http://mattstorebring.se/ när vi träffades i helgen. Tänkte att det kunde vara kul att ge dom ett minne från oss. Sen tycker jag att det är roligt att ge bort något som jag gjort själv. Mössorna har jag i o för sig köpt för 100 kr/st. Men annars är trycket o färg kombinationen mitt. :) Såklart ville jag ha glitter koordinater...jag som gillar glitter...som i mitt blogg namn :). På Kjells o Matts tyckte jag att det skulle vara snyggt med orange . Birgitta fick fräscht o vitt.
Det var kära maken som kom med idén att trycka koordinaterna till Piteå på mössorna...Visst sa jag:) det var väl en superbra idé...o detta jag gjorde. Och nu finns dom hos våra Småländska vänner:)) Nu lånade jag bilden av bloggvännerna som dom har på sin blogg...hoppas det är ok för er? :)Här kommer då en bild på dom andra 2 mössorna och hur dom passade våra blogg vänner.
Birgitta o Matts.
Dom passade perfekt till dom tycker jag:)



9 kommentarer:

  1. Lennart: haha..du är rolig du:)) Tack för komplimangen:) Kram

    SvaraRadera
  2. Himla rolig idé.
    Vad du är pysslig av dig.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Varje mössa pryder en fin själ :-)
    Nu blev ni bägge urtjusiga :-)

    Ha det så gott/SolKram

    SvaraRadera
  4. Fiffigt, nästa steg är kanske att lägga in en QR-kod, då kan man skanna med telefonen och direkt få platsen på kartan.

    SvaraRadera
  5. Det var en kul idé att göra så på mössorna, snyggt tycker jag
    Kramiz

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  7. Tack, tack tack, snälla vänner, vi har bara inte hunnit att posera i dem ännu, men det kommer. Risken är nu stor att vi hittar tillbaka till Pite lite oftare. Kram & Må gott.

    SvaraRadera