fredag 1 maj 2015

Flyttningen fortsätter

Flyttning pågår:-))
Vad jag tycker att det är skönt när man har packat allt i kartonger och i plast. Och märkt vad som finns i kartongerna. Då är det värsta gjort när man ska flytta. Det tar längst tid också att packa allt.
Vi hade en sån tur att vi fick låna den här bussen att flytta med. Jag fick köra den igår, backade in och  parkera den så killarna kunde packa in direkt bakom den. Helt perfekt flyttarbil... speciellt när man flyttar 22 mil. Då vill man ha med sig allt på en gång, och slippa ligga efter vägen flera ggr.
 ( Här stod jag på sonens balkong och tittade ner 3 våningar )

Vi är sååå glada att allt rymdes i en lastbil. Vi kunde då avboka dom som erbjudit sig att köra o hjälpa till med bil och släp.
Nu är denna lägenhet tom. Men snart fylls den nya lägenheten med sonens saker. Klockan 09.00 hämtar vi det sista från frysen, och körningen mot Umeå kan börja. Jag har lovat att städa lägenheten och ta hand om lägenhets besiktningen som görs på måndag, när vi kommer hem efter helgen i Umeå. Vad gör inte en mamma för sina fina söner:))

7 kommentarer:

  1. Jobbigt när det pågår men skönt när det är över!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Kul för killarna att komma nära varandra.
    Ta det lite lugnt med dina axlar armar så du inte får alltför ont vännen.
    Kramizar

    SvaraRadera
  3. Skönt att få med allt i ett lass så man inte behöver köra flera ggr fram och tillbaka. Akta ryggen!
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Det går knappast att flytta utan en bil som denna. Skönt att det gått bra. Kram

    SvaraRadera
  5. Tack snälla för era omtänksamma kommentarer...Vi har försökt akta ryggar...Han har fått det så fint. Vi är snabba att få till det:)) Kram till er

    SvaraRadera
  6. Oj vilket arbete du hamnade i men som du skriver, vad gör man inte för sina barn.
    Hoppas du har en fin helg!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Alltid lika jobbigt att flytta, många olika moment och mycket att tänka på. Så skönt när en flytt är klar och man har fått någotsånär ordning på nya stället.

    SvaraRadera