onsdag 27 maj 2015

Husbilen tvättad...

Nu när vi kommit hem har allt satts på sin plats. Husbilen är tvättad, städad och parkerad för nu. Eftersom Kjell jobbar....
 Markisen är testad och vevades och vevades ut:-))
Den var rejält stor. Det är första gången vi testar den...det har varit så dåligt väder att vi inte ens behövt tänka tanken att ha taket ute, när vi varit på vår semester tripp. Nu vet vi hur den ser ut i alla fall:))
När vi sedan kom hem efter fixet med husbilen. Rullade vi ut mattan vi köpt till balkongen, och tog fram el-grillen. Sen var det bara till att börja grilla. Det var premiär middag på balkongen. Riktigt mysigt:))...trots vi inte har inglasning.

Idag öser regnet ner. Så inte blir det något mys på balkongen...kanske lite bak av "Deciree" bullar. Men först ska jag gå och posta några paket;-)


5 kommentarer:

JoY sa...

Så fint ni har gjort på balkongen och inte behöver man ha inglasning för att få det mysigt, det visar ni med den fina bilden.
Kramiz

Lennart sa...

Nu är vi på rull!

Kram

Lennart sa...

PS
Markisen har vi inte använt mer än en gång på ett år!
DS

V-backen sa...

Det är roligare att köra med en ren husbil. Vi sliter inte heller särskilt mycket på markiser. Förra året i Oslo då det var trettio gr varmt så var den helt nödvändig. Då körde vi även ACn hela tiden på dagen.

Matts Torebring sa...

Ett litet tips... Vi köpte grova järnspett och en järnklubba på Biltema för någon hundralabb, för att förankra spännbanden i och hålla markisen på plats om det blåser upp. Kram

Skicka en kommentar