lördag 1 augusti 2020

Mot Gekås och Ullareds camping !! ;-)

Nu var det dags att förflytta sig igen...vi rullade ut från Borensberg för att åka ner till Ullared och testa att gå in i det gula varuhuset Gekås i dessa Coronatider.
 Vi fick köra i hällregn ...men det gör ju inget när man får sitta i bilen :-) Detta är min favoritutsikt när vi kör här...in mot Jönköping precis vid Vättern.
 Ett trevligt ställe detta trots regnet.
 Här kom vi då fram till Ullareds ställplats.

 Det blev en blöt incheckning här i Ullared.

 Det var 2 ekipage som stod bakom varandra och väntade i kön till incheckningen...och dom strulade och höll aldrig på att bli klara ....men en snygg grill hade dom lastat bakom husbilen ;-)
 Vi hade bokat platsen som vi gillar och som är soligast här på campingen...kan det bli bättre.
 Här i solen mår han bra Kjell 👍👍
Vi hade fin utsikt bakom plåtisen också där vi stod.👍
 På kvällen tog vi fram plattan och såg på tv och det funkade bra...till en början i alla fall till vi vet hur vi ska ha det i plåtisen.
Medan vi satt här och tittade fick vi ett meddelande att en FB kompis till Kjell också var på Campingen...så vi blev överbjudna dit (hos Martin och Åsa) där vi satt ute till mörkret kom in:) Det var jättetrevligt. 
När vi skulle gå upp mot Gekås varuhuset så tog Kjell på sig tröjan jag gjort till honom...HÅLL AVSTÅND !! och den funkade faktiskt...folk flyttade sig. Tänk att man i dessa tiden är tvungen att ha en sån tröja för att folk ska fatta nåt och inte komma oss så nära.
Kjell fotade och gick mot ingången för att shoppa lite vid 18 tiden medan jag var inne vid Skoboobutiken bredvid 😄 Jag handlade mitt och gick sedan in i varuhuset...väl inne tog vi dom gardinskenor vi skulle ha i plåtisen och gick direkt ut...för nu kom alla som ätit middag och skulle shoppa på eftermiddagen....då gick vi ut och gick in mellan 07.00-09.00  morgonen efteråt.
Sen vi shoppat dom timmarna tog vi plåtisen och åkte vidare för här ville vi inte vara kvar trots vi betalat en natt till på campingen...men det var rätt regnigt och dåligt väder också så då kände vi för att lämna stället.

6 kommentarer:

  1. Vilken bra tröja du har Kjelle, mer sådana.
    Det var allt djärvt att åka till Ullared i dessa tider, men smart att handla på de tiderna då det ändå är lite folk. Just den staden bjuder inte så ofta på så mycket annat än att handla så både jag och ägarna förstår att ni åkte vidare.
    Det måste vara en av plåtisens höjdare, att öppna upp bakdörrarna och få en sån utsikt från sängen.
    Kör försiktigt.
    Kram till er.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han säger ofta...Jag vill ha en sån tröja..kan du göra en sån till mej ?:-)) Vi var inte så tuffa därinne ska jag säga...det var snabbt avklarat. jo vi lämnade och åkte vidare.Visst är det häftigt...jag älskar just det.Kram tillbaka

      Radera
  2. Vi tänkte försöka göra ett besök på gekås i morgon. Har laddat med munskydd faktiskt, för att ha som en symbol att "kom inte nära" En annan kan ju inte göra fina T-shirts. Så mysigt att öppna bakdörrarna och kanske äta frukost i sängen. Livskvalitet! Kör förståndigt hemåt
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Spännande...jo vi hade också munskydd med oss om det skulle bli för mycket folk....det var väldigt många som hade munskydd...även utomhus . Tröjan var suverän inne på varuhuset...han märkte att alla backade. Japp! detta är nåt jag gillar med Plåtisen...att öppna upp och njuta av utsikten från sängen.Vi har börjat en ny era i livet och det känns jättebra att byta bort den stora husbilen. Kram

      Radera
  3. Bra T-shirt du gjort. Kan tänka mig att den behövs i Ullared....
    Så mysigt att öppna bakdörrarna och få en härlig utsikt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jo det känns som att det behövs och speciellt där...nu var det inte så många inne just där vi var och just det klockslaget...vi flyttade oss längst in i varuhuset direkt o tog det vi skulle handla och ut igen.Jo det är verkligen jättemysigt.

      Radera