söndag 21 maj 2023

Helg med vagnen i Övik.

Nu har vi äntligen fått åka ut på rull med vår husvagn. Det var kul att maken kunde ta ut semester på klämdagen o att vi kunde åka iväg med våra kompisar. Allt var lastat så nu var det bara att dra.
Vet inte hur många gånger jag fotat denna kyrka som kommer upp ur skogen 😂när vi närmar oss Ö-vik.
Vilken skillnad på grönskan i Ö-vik jämfört med hos oss i Umeå😄 Många pollen nysningar hade jag att vänta mig nu.
Körsbärsträden hade slagit ut när vi kom fram till stan, oj så vackra dom är.

Nu kommer vi fram till Gullviks camping där våra kompisar redan står och väntar på oss.
Vi fick 2 fina platser för oss båda bredvid varandra. 
Ner med stödbenen på vagnen och sen fick vi börja med takmarkisen som vi precis köpt. Tur vi hade Tommy med som kunde hjälpa till med den, det var guld värt. 
Det följde med 2 sidofönster på köpet som vi tänkte att vi inte skulle sätta upp, men det blåste från havet så det var kanon att dom kunde sättas upp också.

Nu är allt klart och vi kan börja helgen tillsammans alla 4 .
Frukosten dagen efteråt kunde vi inta utanför husvagnen. Det var så varmt ute redan 06.00 så jag kunde sitta och dricka min kaffekopp på morgnarna utanför

Sen hade vi fin utsikt tycker jag. Vi såg havet från vår plats men jag var glad att vi inte stod närmare just nu när det var lite kalla vindar när man gick närmare.

En trevlig helg har vi haft så nu ser jag bara fram emot att få åka ut igen med vagnen och "gubben" 😍

2 kommentarer:

  1. Vilken fin premiärtur ni fick med husvagnen! Sidoväggarna till markisen skulle vi verkligen behövt här på Bornholm, jisses vad det har blåst kallt….

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det fick vi verkligen :) Jo det blåser riktigt kallt denna tiden på året när man står nära havet. Dom var verkligen kanonbra, men som sagt det är inget jag skulle lagt pengar på för vi har klarat oss förut :) men det var bra att dom kom med på köpet. Ha det fint

      Radera