måndag 16 juli 2012

Sonen vid spisen bl.a

Gabriel vid spisen.
Jag och Kjell har haft en del att pyssla med ute på gården, så då bestämde sig sonen för att laga mat:) Så Igår blev vi bjudna på middag av honom. Han hade ätit gott på sin resa, så han ville bjuda sina förädrar på just den rätten. Kändes ganska skönt att han fixade allt från handling till middagen. Tack kära sonen. Kan väl tillägga att det var jätte gott och trevligt. Inte dumt ha en kock hemma när föräldrarna har mycket med huset att fixa. Så nu hoppas vi på flera liknande middagar:)
Senare på kvällen fick han trolla för våra vänner som kom och hälsade på. Där kan vi också säga att han trollade både skjortan o brallorna av vårt besök:) Dom satt bara o gapade. Korttrolleri är nåt han tränar på just nu. Olika trick hela tiden. Han har blivit riktigt duktig:) Han träffade en kille som var jätteduktig just på korttrolleri i Australien. Intresset ökade efter det såklart:)
Träning ger färdighet.

I skrivandes stund är här 21,5 grader i skuggan. Härligt med några varmgrader också:) Så nu ska jag ta och lämna datorn för att gå ut och känna på värmen:) det gäller att passa på o njuta.
Ha det gott// D



4 kommentarer:

  1. Å vad härligt att ni fått lite värme! Det är dej väl unt - hoppas nu din kropp kan må lite bättre av värmen! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Anette:) det var snällt sagt. Jo värmen gör nog gott för många. Jag mår bra oxå då. Kram

      Radera
  2. Detför alltid trevligt att barnen hjälper till hemma. Vi har fostrat våra grabbar att klara av alla sysslor hemma och de är jätteduktiga och laga mat. Vi lagar väldigt ofta tillsammans, vilket ju också är kul. Nu senast lagade sonen och jag alla middagar tillsammans och då tar han ofta chansen att babbla lite extra med mamma. Det är faktiskt så stt våra pojkar är väldigt duktiga på alla hushållssysslor och en av fruarna kan inte ens tvätta och stryka utan det får grabben göra. De har inga barn ännu så det kanske ändrar sig. Men visst är det härligt att sätta sig vid ett dukat bord. Krama om grabben och säg till honom att han gör ett bra jobb. Sköt om er och lev väl. Kramar. 3 M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det nyttigt att kunna göra hushållssysslor. Det mår man bara bra av att kunna. Våra söner är duktig på det. Dom var små när dom fick lära sig sortera tvätt o starta en tvättmaskin o vilket gradantal det skulle vara. Tack det var snällt sagt av er. Jag kramar dom jämt i säger hur glad jag är som har så fina pojkar. :) vi uppskattade middan det var hur trevligt som helst.

      Radera