fredag 21 september 2012

Cupcakes o NZ örhängen

En liten leverans från Pagoni smyckesdelar.
Fick en liten leverans från Pagoni. Dom säljer smyckesdelar på nätet och på mässor. Jag gillar att baka cupcakes:) så självklart blev det en beställning på delar till örhängen. Nu på morgonen satte jag då ihop ett par cupcakesörhängen...:) :) dom är lite kupade så det ger liten extra effekt då tyckte jag:-)
Men mina favoritörhängen är ändå dom jag fick av sonen när han kom hem från Nya Zeeland. Dessa bländande/skimrande snäckskal, som har en typ av regnbågsfärgad sträng av blått och grönt, användes av Maori folket vid fiske som lockbete. Det finaste skalet kom ursprungligen från ett forntida vatten av södra Nya Zeeland. Dessa snäckörhängen är slipade på ett speciellt sätt som ni ser. Den bruna delen som syns lite på det högra örhänget, är original. Alltså innan dom började slip processen. Ganska intressant tycker jag, hur dom fick till dessa snäckor till ett par så fina örhängen. Dom ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Gabriel valde med omsorg sina presenter till mej, Kjell, storebror och mormor och morfar. Fina minnen :-)

Med detta vill jag önska er en trevlig helg...
Är det bara jag som tycker att veckorna går fort?

Kram// D

8 kommentarer:

 1. Veckorna rusar förbi!
  Snart är det Jul!
  Sedan blir dagarna längre igen!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej nej säg inte så:-) inte jul än! Kände som tiden gick ännu fortare nu:-) men det är väl så det är. Kram

   Radera
 2. Visst går dagarna fort, kanske speciellt när man har semester hihihi.
  Roligt med smycken och speciellt när man gör dem själv. Snäckskals örhängena tyckte jag var fina som du hade på dig när vi träffades. Bra smak han har Gabriel.
  Kram till er från oss två JoY

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så...när man är på väg o har semester..då springer dagarna iväg ännu fortare känns det som:-)jasså du är så observant att du såg att jag hade dom:-) visst har han bra smak:-) han visste vad jag gillade...örhängen:-) :-)jag är så rädd om dom. Kram till er också.

   Radera
 3. Snygga örhängen. Vi hade frost på backen i morse. ha en bra helg.. Kram Carina C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo visst är dom snygga:) han visste vad han skulle köpa till sin mamma. Nej! Säg inte så...känns som snön är nära då:) hoppas du mår bättre. Kram

   Radera
 4. Så snygga. Kul med alldeles egna motiv. Ha det bäst! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det är kul m egna i dom som är långt härifrån, köpta. Dom är ändå finast. Kram

   Radera