onsdag 26 september 2012

Loppis kaos:-)

Hos oss råder det lite loppis kaos. Jag gillar att stå o sälja på loppis...om man nu har nåt att sälja:-) Nu har jag ändå rensat en massa massa, när vi flyttade hit till vårt hus. Men nog lyckas man samla ihop lite till ändå.
Här är lite av kaoset som råder hos oss. Det blir lite kartonger och väskor som fylls eftersom. Detta är bara det lilla av nya kläder som samlats ihop. Jag har kartonger i bastun och i ladan. Ja, lite överallt:-) På fredag blir det att packa allt på släpet för att på lördag morgon kl 08.00 vara på plats på folkan i stan, för att förhoppningsvis få sälja en del av detta lass jag dragit med mig. Jag gillar att stå på loppis...men huuva så jobbigt det är för kroppen. Jag brukar bli knäckt efteråt. Men det är så roligt att stå där, få träffa folk och surra lite. Sen är det ett plus om försäljningen gått bra:-) Nej! tillbaka till packningen. Ha det bra.

Kram// D

2 kommentarer:

 1. Vi har så smått börjat fundera på att avyttra en del prylar!

  Samlingen är ganska stor och ett som är säkert, nästa boende blir mindre!

  Lycka till på lördag!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi var tvugna att avyttra vi oxå när vi flyttade hit ifjol julas. Vi flyttade fr 250-98 kvadrat?? Självklart ryms inte allt då:-)det är skönt m mindre. Tack för det. Jag hoppas jag blir av med en del. Annars blir det röda korset:-) kram

   Radera