torsdag 27 september 2012

Kontaktbilden på plats igen

Måste få göra ett litet inlägg idag. Jag och sonen satt och pysslade med våra bloggar igår kväll. Han satte in en massa bilder på sin blogg från hans resa. Denna gången blev det enbart från NZ. Gå in på hans blogg och ta er en titt:  www.gabrielgranberg.com. Han har superfina bilder från sin resa.
Sen hjälpte han mig att äntligen få in min kontakt bild som inte har gått att sätta in på bloggen...Tusen tusen tack Gabriel. Tänk att det ibland ska vara så svårt för mej. 

Kram//D

10 kommentarer:

Lennart sa...

Det här med datorer är inte lätt!

Jag lyckades få in en bild, men fråga mig inte hur?

Kram

Dessan sa...

Lennart: Nej sannerligen, inte alltid iallafall:)
OK:-) då ska jag inte fråga. Sonen fick göra nåt special på min bild...för dom sa jag hade överskriden kvot??konstigt, när jag kan lägga in bilder på bloggen hur mycket som helst..men inte kontaktbilden? Kram

JoY sa...

Snygg bild på dig Dessan. Vem sitter bredvid dig? hihihi

Vi är snart hemma och då ska jag titta på sonenes blogg Kramizar till er alla

Dessan sa...

Yvonne: tack, Ja det kan man undra:-) ha ha

Anonym sa...

Fin bild, inte en dag över 30, eller ?? Kram Carina C

Dessan sa...

Carina: nu var du snäll:-) hoppas du mår bra efter vurpan. Kram

Anonym sa...

Är sjukskriven tills den 23 nov, men stödskena, inväntar remiss till sjukgymnast. Men fick ringa till ortopeden igår, och fråga om läk. inte kunde skriva ut intyg. För att jag började läsa läk. intyget på väg hem ifrån lassa och det inget som stämde, då hade han skickat ett gammalt intyg ifrån förra året när jag bröt handleden, med mig hem.. Så nu inväntar jag det nya.. KRAM Sov Gott. // C C..

Dessan sa...

Carina: typiskt! Allt skulle gå fort för läkaren så det blev fel. Vilket slarv :(. Man får lära sig att vänta. Kram

Agneta sa...

fin bild på dig, kul att den kom på plats :-)
ja, det här med att få in saker o ting på sina platser är inte så lätt, hur jag klarade byta designen själv på min blogg är ju ett under! ;)

Dessan sa...

Tack för det:-) Jo äntligen kom den på plats. Det är ett under ibland hit det funkar. Ni hade jag hjälp av sonen, har provat länge själv. Man märker sina begränsningar:-) tur man har proffshjälp ibland då:-) kram

Skicka en kommentar