måndag 10 september 2012

Vid grillplatsen....igen

 Man måste passa på att göra allt man vill göra innan vintern kommer och sätter sina klor med en massa kyla och snö:-) Idag känns det som att det inte är långt bort. Det är sååå kallt ute. Nu är solen på väg upp och förhoppningsvis hinner värma luften lite.
 
Iaf blev det grillkväll med vår lite förkylde och knäckte son, hans kompis och våra vänner lördag kväll. Det gäller att passa på. Det är skönt att sitta vid elden. Man håller sig varm då. Nog för att vi alla var väldigt välklädda. Man såg ut lite som en michelingubbe...välklädd, men skönt:-) Nu hade vi bara tallved hemma. Det sprakade och small av elden...så min väninna och jag åkte hem hos dom och hämtade björkved som dom hade. Tusen tack för det vänner. Maken ska nu ordna så vi får hem lite egen björkved:)
Vi hade en jättetrevlig kväll tillsammans vid elden. För övrigt har det varit fullt upp hela helgen. Men tala om att vi fått mycket gjort. Dessutom har helgen bestått av vänner och gemenskap. Det gillar vi:) Kjell har dessutom hunnit fixa lite kabeldragning och belysning i husbilen. Idag ska jag börja röja bort lite sommarblommor som det nypit lite kyla i...trist nog. Blommor bort och ris från skogen på plats. Hoppas ni får en bra dag idag.

Kram// D

1 kommentar: