fredag 21 juni 2013

Glad Midsommar

Hej på er allihopa:-) Vill titta in och önska alla en trevlig midsommar. Här hos oss börjar det bli liiite varmare. Vi har haft några kalla dagar. Igår kväll hade vi regn och 13 grader. Det är väl inget midsommarväder. Idag hoppas jag att det blir lite bättre så man kan få vara ute lite ikväll. Få se vad som händer:-) Äldsta sonen kommer hem alldeles strax. Så vi har lite sova över ungdomar här i natt. Förhoppningsvis kommer alla våra 3 ungdomar hem:-) Nu ska dom på varsin fest våra 2 pojkar. Så vi får se om vi har dom här i morgon bitti:-) alla. Jag gillar när dom är hemma hos oss båda två eller 3:-), så vi får lite tid att umgås o ha trevligt tillsammans. Och det hoppas jag att vi har i morgon bitti:-))

Ha en fin dag och kväll

Kram// D

8 kommentarer:

  1. Önskar er med en trevlig midsommar..här är varmt men ganska jämnmulet denna midsommarafton.
    men det blir nog en härlig dag iallafall :)
    kramar

    SvaraRadera
  2. Önskar er också en riktigt skön och trevlig midsommar. Det här med att grabbarna blir vuxna och lever sitt eget liv är ibland svårt för oss mammor att acceptera. De kommer att bli lite lättare med åren, men de kommer alltid att vara våra "barn". De retas med mig om det ibland. Tilläggas bör att äldsta grabben är 47 . Så ha nu en riktigt mysig midsommar även om det bara blir du och Kjell. Så är det. Här skiner solen och det är varmt och skönt efter en åskskur på morgonen. Så nu är det avklarat. Bamse midsommarkramar från oss. 3 M

    SvaraRadera
  3. GLAD MIDSOMMAR från ett soligt " Breven " !

    Kram

    SvaraRadera
  4. Trevlig och fin Midsommar till er där uppe i norr från oss lite mer söder ut och med solsken, som vi gärna delar med oss av.
    Kramiz

    SvaraRadera
  5. En riktigt Glad Midsommar till er också!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Trevlig midsommar önskar jag er! Här har vi sol och varmt och riktigt sommarväder. Imorgon är det lovat regn... *S*
    Man kan inte göra nåt åt det, bara njuta när det är fint och hitta på nåt annat när det är lite sämre.

    SvaraRadera
  7. Glad Midsommar till er också. Kan trösta er med att vi har inte så speciellt varmt vi heller. Traktorn som kör ned campinggästerna till havet var fullastad hem, redan vid klockan halv elva idag. En midsommarkram från oss.

    SvaraRadera