måndag 17 juni 2013

Hjälp! Vad händer !

Tänk om man mötte en bil som kom över på fel sida...lite panik skulle man nog få. Vi hamnade bakom detta ekipage på väg hem med vår husbil i helgen...bakom....jo ni läser rätt:-) Först blev det lite panik!! Är bilen på fel sida om vajer räcket?? ..När vi närmade oss så såg vi att det var bärgaren som körde framför och hade denna lastbilsfront på släp...bakom.  Lite hicka blev det till en början..till vi såg att det var lugnt.

Just nu regnar det ordentligt hos oss..men ha en fin måndag ändå:-) kanske vädret är bättre hos er:-)?

Kram// D

5 kommentarer:

  1. Ser verkligen läskigt ut.
    Påpasslig att fota!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hoppsan jag hade nog stampat med foten både en och två gånger hihi
    Vi har sol men det är inte lite moln på ingående +20gr.
    Kramiz

    SvaraRadera
  3. Vi har "nästan" råkat ut för det i verkligheten. På väg hem från sydeuropa på "Fru Merkels vägar" i Tyskland. På GPS´en kom upp en stor, kraftig varningstriangel över hela bildskärmen. Under varningstriangeln stod följande: ETT FORDON KOMMER KÖRANDE MOT DIG I DIN KÖRRIKTNING! Som väl var kom inget fordon mot oss. Detta har aldrig hänt förr eller senare. För att få bort varningstriangeln var vi tvungna att stanna bilen och slå av GPS´en. Visst var det en otäck upplevelse.

    SvaraRadera
  4. Ja, man skulle kunna få hjärtelag för mindre. Vilken otäck känsla. Man hör ju ofta på radion i Tyskland att det är en Falschfahrer som kommit upp på Autobahn. Alltså som är på väg åt fel håll på vägen. Vi har klarat oss från det, men hört det ofta. Vi har fantastiskt sommarväder och just nu nästande varmt, drygt 28 grader i vårt inglasade uterum. Fläkten får gå för fullt. Ikväll blir det luftkonditionering på för fullt innan vi går och lägger oss. Har svårt at sova om det är för varmt. Men sommar är det, det är skönt. Kram 3 M

    SvaraRadera
  5. Ja, kära nån! Att ni fick lite skräckkänsla här, det förstår jag! Huuu!

    SvaraRadera