lördag 22 juni 2013

Midsommar "knytis" med goda vännerna:-)


(Bilden ovan..är lånad från nätet)

Midsommarafton hos oss med goda vännerna
 Tobbe satte sig gott tillrätta bredvid grillen på vår altan. Kjell försöker visa nåt för honom:-) Vad vet vi inte?? Engagerad verkade han i alla fall:) Vi stod inne och tittade genom fönstret, jag och Ann-Britt. Det var så kallt igår kväll...bara 13 grader, burr.  Vi fick på med tjock kläderna. Är detta verkligen sommar vi har nu. Nog undrar man allt??? o midsommar dessutom?
 Sötaste väninnan Ann-Britt

 Det är första gången vi hade knytkalas middag med varandra. Det blev en supermiddag. Vi var helnöjda. Man kan ta lite av vad som finns dukat på bordet. Klockrent helt enkelt. Detta hoppas jag att vi kan göra igen.
 Sen blir allt också så mycket godare när man sitter vid bordet med trevligt sällskap. Tusen tack vänner.
Tobbe sitter allmänt nöjd med sin nyinköpta keps från Kreta:-))
Denna fina blomman ovan kom dom med till oss. Röd o grann. Tusen tack för den:) Den står så snyggt och prydligt ute på vår ytteraltan. Till midsommar vänder det...det börjar gå mot mörkare kvällar igen....Men igår kväll hade vi ljus hela kvällen. Kl 00.30 när vi gick o la oss, började solen stiga....igen. Då hade det inte ens varit mörkt på hela kvällen...och ljusare blev det:-))igen.
(Midsommarkransen lånad fr google)

Ha en fortsatt trevlig midsommarhelg.

Jag ock Kjell tog oss en promenad i morse. Vi skulle på Loppis och sedan hos mina föräldrar. Tur vi tog med paraplyer...det formligen öste ner innan vi var hemma. Men skönt ändå,trots vi blev lite blöta.

Kram// D

2 kommentarer:

  1. Oj, där saknades det minsann inte mat. Ganska bra med knytkalas. Kram.

    SvaraRadera
  2. Det är enbra inrättning det härmed knytkalas. Då behöver inte bara en hållapå med maten, dessutom delar man på kostnaden också. Queenbädden är dyrt att ofta ha vänner eller barn hos sig, trots att det är jättekul. På det hör viset fick ni massor avgjord mat och trevligt dessutom. Ha det fortsatt skönt! Kram 3 M

    SvaraRadera