söndag 8 juni 2014

Födelsedag, och fiske

Då var detta födelsedags kalas över för denna gång. Eftersom vi varit borta..så hade jag inte bakat någon tårta till Kjells födelsedag. Men vi stannade till vid Delicato butiken i Sundsvall, innan vi åkte vidare. Vips hade vi en tårta klar att servera på dagen D:-)
 Kjells bror och hans dotter, och vår son..var dom som fick börja smaka tårtan:) Och födelsedagsbarnet...eller Kjell:-)) förståss..Den blev klart godkänd.
 Kjell fick en jättefin vandringskarta och ett kompass, av fin kvalitet..av våra söner, Gabriel o Christoffer. Så nu blir det nog en vandring någonstans:-))
 På kvällskvisten blev sonen o maken sugen att cykla i väg och fiska lite...det var så länge sedan. Så kl 21.00 cyklade vi iväg för lite fiske. Jag fotade bara...inget fiske för mig:-))
 Första stället vi stannade till vid...var inte så bra...så vi flyttade oss till ett bättre. Där det var vackert och lite mer napp på kroken:-)


 Det blev lite fångst för båda 2. Men det var så små "firrar" så dom fick åka tillbaka i vattnet.
 Självklart måste jag fota och föreviga en bild med fångsten för båda 2:))

 En superfin dag och trevlig avslutning på Kjells födelsedag:-)) 

 Lördags förmiddagen cyklade vi ner till stan och badhusparkens loppis:-) Som är varje lördag.


Oj!! Det var så varmt så vi orkade inte trängas o gå i hela parken. Så det blev en snabb titt och sen fika hos mina fina föräldrar istället:-)) Sen på eftermiddagen blev det ett besök hos våra vänner Ewa och Ulf. Som campade med sin husbil.
Åter igen en trevlig avslutning på nästa kväll, i solskenet med goda vänner:-))
4 kommentarer:

 1. Grattis på födelsedagen Kjell. Du har en bra hustru som ser till att du får lite grönt, i alla fall på födelsedagen Kram

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt det ser ut att stå vid en så fin sjö och fiska.
  Blir riktigt sugen själv!
  Ha en fin Pingstdag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilka fina sommarbilder!
  Sverige är fantastiskt nu!

  Gratis till maken i efterskott!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Fina dagar har ni haft sedan ni kommit hem. Men oj vilka fiskar, nog tyckte jag det såg ut att vara stora fiskar men dom kanske inte håller "måttet" och måste tillbaka i sjön. Jättefina kvällsbilder eller ska man säga nattbilder, för ni har väl ljust dygnet runt.
  Kramiz

  SvaraRadera