söndag 1 juni 2014

Middag o dans vid banan piren.

Lördagen var lite fullt upp med det mesta:) Dagen gick så fort. 9.30 cyklade vi förbi våra goda vänner Leif o Rose-Marie..för att få lite instruktioner vad o hur vi skulle jobba, i entren till mässan. Dagen började med lite mulet väder..men det varade bara i några timmar..sen kom solen igen.
(bilden är lånad av Joy )
 Här har vi då kommit på plats...Klädda i funktions kläder. Det är så trevligt att få...o kunna hjälpa till.
 Efter jobbet vid entrén...cyklade vi till Husbilsklubbens årsmöte. Våra goda vän Leif blev vald till ordförande ett år till. Det är bra, för han är så duktig...Så det var ett rätt val:) Efter mötet cyklade vi hem...fixade till oss. Våra kära vänner Yvonne o Jakob kom förbi med bullar..så vi fikade tillsammans.

 Medan dom satt hos oss..kom en söt tjej med en vagn full med jordgubbar, som hon sålde. Såklart handlar man av en sån söt tjej:). Vem kunde låta bli att handla av henne.?:)
Strax efter kom våra andra nyvunna vänner hem till oss. Lisbeth och Lennart. Vi parkerade precis bakom varandra där vi stod med husbilarna.
 Tänk att man kan träffa så fina o trevliga människor när man är på en gemensam träff. Vi hoppas kunna ses i sommar när vi åker på vår Europa resa.
När vi surrat en stund också..gick vi förbi våra vänner, och deras vänner för att hämta upp alla..o sedan gick vi för att äta en gemensam middag:) Så kuuul vi har haft dessa dagar. :))
 Här köar vi så snäll för att få komma in till middagen.

På plats vid vårt långbord...vi var 12 stycken som satt tillsammans:)
( bilden är lånad av Joy)

 Nedan: Kjell och Yvonne:)
Nedan igen:  Lennart och Kjell
 Då tar vi en till...nedan: Jag och Lisbeth

Till sist: Jakob och jag:-))

Nu har jag äntligen fått dansa...som jag har längtat efter det:)) Och många danser:) Roligt och svettigt o blåsor under fötterna...men det var det värt:)) Bandet som spelade dansmusiken hette :Sea Stars och var riktigt bra. Så efter dansen måste man ut och lufta sig...och spexa sig:-))som Joy..som att göra en snygg entre när man kommer från toa..ta da:))
När vi hade dansat nog länge och ätit god mat. Och haft super super trevlig med varandra. Så på småtimmarna skildes vi åt...och vi gick vidare till våra andra vänner som vi hade på samma ställe..vid banan piren. Leif och Rose-Marie från Piteå..eller från Rosvik utanför Piteå..rättare sagt:-) Dom ville vi skulle träffas sista kvällen tillsammans. Självklart ville vi också det. Så vi satt och surrade en stund i mörkret utanför deras husbil:-)) En riktigt härlig avslutning på kvällen och helgen.
Vill tacka alla våra vänner..för en super trevlig helg, och att vi fick vara med om detta tillsammans.

Vi lämnade piren i Göteborg för denna gång. Denna gången med ..mej som chauffär:))

Efter vägen, hamnade vi på en rastplats med våra vänner. Vi tog lite fika efter vägen. I det strålande vädret. Efter det skildes vi åt. Dom skulle hemåt för Yvonne skulle jobba i morgon.


Vi säger hej då till varandra och åker vidare...
Kjell o Deciree

5 kommentarer:

 1. Åh vilken härlig helg ni har haft....men det har vi också:) hihi.
  Så kul det är att träffa nya människor att lära känna...allt tack vare att man har husbil. "Man ska ha husbil tralalalala" :) Ha en fortsatt bra resa norr ut.

  SvaraRadera
 2. Tusen Tack själva och för alla fina bilder hahahaha
  Superskoj
  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Så trevligt ni ser ut att ha haft det hela helgen!
  Vi var oxå ut på en längre tripp m dans!
  Hemma igen nu och en ny vecka väntar!

  Ha det gott/Kram

  SvaraRadera
 4. Det var verkligen jättetrevligt på Bananpiren!!! . . . och alltid toppenkul att träffa er!

  SvaraRadera
 5. Det är nog inte svårt att ha trevligt, när man bjuder på sig själv, precis som ni gör. Synd att vi inte kunde träffas denna gången. Kram & Må gott

  SvaraRadera