onsdag 11 maj 2016

Fin kväll i Motala

I går kväll hade vi en fantastiskt fin kväll vid ställplatsen här i Motala. 
 Himlen ändrade och blev så vacker. Jag älskar solnedgångar :-)
Solnedgången blev bara vackrare och vackrare. Jag satt inne i husbilen på kvällen o bara njöt av hur fint allt blev utanför vårt fönster. Lite svårt dock att få till bilden inne :))

 Satt o lekte lite med bilderna för att göra ett collage:) Detta lite av vår resa som vi är så nöjda med. Tänk ändå vilken tur vi haft med vädret. Veckan före vår husbilsträff i Kristinehamn hade det varit jätte jättedåligt väder enligt dom som bor där. Men när vi kom sken solen alla dagarna. Det tackar vi för. Och tackar alla fina vänner som gjorde denna resan för oss värd varenda mil :-) Nu är hemresan på gång. 


7 kommentarer:

  1. I Motala härjade jag en del som ung!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Motala är en fin sommarstad!

    Ha det gott o njut..Kram

    SvaraRadera
  3. Då har ni hoppas jag, flera goda minnen från oss i söder. Kram & Må bra

    SvaraRadera
  4. Visst blir allt så mycket vackrare vid fint väder och det har ni verkligen prickat in rätt.
    Kramizar

    SvaraRadera
  5. Härliga bilder och visst är det skillnad när det är fint väder. Så mysigt med husbil och jag kan tro att man kan se sig om på nya platser. Det är ju så vackert ute nu så det vill till att passa på att njuta. Kram.

    SvaraRadera
  6. Fantastiskt med solnedgångar, ja även uppgångar! Hoppas ni får behålla det fina vädret hemåt nu då, tack för att få del i er resa!

    SvaraRadera
  7. Så härligt!! Ni stod nog nästan precis där vi stod i helgen :-D Fiffigt att man kan köpa gas där också tyckte vi, då vår ena flaska tog slut i Jönköping kvällen innan.
    Ha en fortsatt trevlig resa hemåt Kram :-)

    SvaraRadera