onsdag 11 maj 2016

Fin kväll i Motala

I går kväll hade vi en fantastiskt fin kväll vid ställplatsen här i Motala. 
 Himlen ändrade och blev så vacker. Jag älskar solnedgångar :-)
Solnedgången blev bara vackrare och vackrare. Jag satt inne i husbilen på kvällen o bara njöt av hur fint allt blev utanför vårt fönster. Lite svårt dock att få till bilden inne :))

 Satt o lekte lite med bilderna för att göra ett collage:) Detta lite av vår resa som vi är så nöjda med. Tänk ändå vilken tur vi haft med vädret. Veckan före vår husbilsträff i Kristinehamn hade det varit jätte jättedåligt väder enligt dom som bor där. Men när vi kom sken solen alla dagarna. Det tackar vi för. Och tackar alla fina vänner som gjorde denna resan för oss värd varenda mil :-) Nu är hemresan på gång. 


7 kommentarer:

Lennart och hans tankar sa...

I Motala härjade jag en del som ung!

Kram

Rolle o Carina sa...

Motala är en fin sommarstad!

Ha det gott o njut..Kram

Matts Torebring sa...

Då har ni hoppas jag, flera goda minnen från oss i söder. Kram & Må bra

JoY sa...

Visst blir allt så mycket vackrare vid fint väder och det har ni verkligen prickat in rätt.
Kramizar

Gittan sa...

Härliga bilder och visst är det skillnad när det är fint väder. Så mysigt med husbil och jag kan tro att man kan se sig om på nya platser. Det är ju så vackert ute nu så det vill till att passa på att njuta. Kram.

Lena bloggar sa...

Fantastiskt med solnedgångar, ja även uppgångar! Hoppas ni får behålla det fina vädret hemåt nu då, tack för att få del i er resa!

Gunilla Strand sa...

Så härligt!! Ni stod nog nästan precis där vi stod i helgen :-D Fiffigt att man kan köpa gas där också tyckte vi, då vår ena flaska tog slut i Jönköping kvällen innan.
Ha en fortsatt trevlig resa hemåt Kram :-)

Skicka en kommentar